TPS - SaiPa 1.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/01/2013
Jaa tämä...

SaiPa saapuu Turkuun TPS:n vieraaksi.

TPS – SaiPa, merkki yli 4,5 maalia, kerroin 
TPS – SaiPa, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,91 | 4,20 | 3,15 

 

 

Sarjataulukossa toisena oleva Lappeenrannan SaiPa matkustaa Turkuun testaamaan TPS:n virettä. TPS on tällä hetkellä sarjataulukossa viimeisenä. Kyseessä on jääkiekon Liigan ottelutarjontaa. TPS:n alkukausi on ollut jossain määrin järkyttävää seurattavaa, sillä TPS:n pelaamisessa on tällä hetkellä pielessä moni asia. Ensinnäkin ajoitukset ovat olleet väärässä, toisekseen lyhyidenkin syöttöjen laatu on ollut täysin vaatimatonta. Kolmantena voidaan mainita heti perään se, että kolmessa edellisessä ottelussa TPS:lle ollaan tehty yksitoista maalia. Kumma juttu, jos pisteitäkään ei ole tullut.

SaiPa saalisti kauden avausvoittonsa vieraissa viimeksi HIFK:ta vastaan 1-3 maalein. SaiPa on kerännyt tähän mennessä kotonaan pisteitä erinomaiseen tahtiin, mutta valitettavasti sama juttu ei ole vieraissa ollutkaan yhtä helppoa. SaiPa hävisi esimerkiksi Pelicansin vieraana Lahdessa 6-2 maalein. SaiPan puolustus on paperilla heikkoa tasoa ja maalivahtipelikin jossain määrin kysymysmerkkiä. SaiPa on kuitenkin siitä huolimatta pelannut mahtavan alkukauden. Pekka Tirkkonen on saanut lappeenrantalaisryhmän erinomaiseen pelivireeseen ja siinä onkin monella joukkueella syytä ottaa oppia.

SaiPan itseluottamus on tällä hetkellä erittäin korkealla, mutta tuskin SaiPa sentään tulee pysymään kauaa näin korkealla sarjataulukossa. SaiPan hyökkääjät haastavat rohkeasti vastustajan puolustajia ja se kertookin juuri siitä, että tällä hetkellä lappeenrantalaiset todellakin nauttivat pelaamisesta. SaiPa ei pääse tähän otteluun lainkaan parhaalla mahdollisella kokoonpanolla – sivussa ovat Ville Paalanen, Kalle Maalahti sekä Simo-Pekka Riikola, joten TPS voisi nyt kotiyleisön edessä saada myös onnistumisia alle. Lähtökohtaisesti maaleja nähdään varmasti molemmissa päissä.

Veikkaussivut | Tuomas