tps saipa veikkaussivut liiga

Tiistai 20.3.2018 - TPS aloittaa pudotuspelisarjan SaiPaa vastaan. Tuleeko heti ensimmäinen vierasvoitto?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 16/04/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

TPS – SaiPa klo 18:30 ti 20.3.2018

Turussa on pudotuspelien alkua odotettu varmasti vesi kielellä. Samalla on jännitetty sitä, mikä runkosarjan kakkoselle sieltä ns. säälipleijareista oikein vastaan tulee. Näistä 1. kierroksen pudotuspeleistä oli sääli kyllä kaukana ja SaiPa sai varmasti oivasti itseluottamusta kun se kaatoi Pelikaanit vaikeimman kautta.

Sulaako SaiPa kuitenkin TPS:ää vastaan vai riittääkö lappeenrantalaisten tankissa bensaa vielä pistämään TPS ahtaalle? Näiden joukkueiden pelit ovat menneet mielenkiintoisesti 3-1 ja vieläpä niin että SaiPa on voittanut kolme peliä ja TPS yhden. Tämä takaa tähän ottelusarjaan mielenkiintoiset asetelmat, vaikka TPS onkin ottelusarjan suuri suosikki. Mutta näistä lukemista voisi päätellä että ei tämä taida ihan 4-0 Tepsille mennä? Voidaan hakea voittajaa jopa kuudesta tai seitsemästä ottelusta, jos oikein tiukoille menee.

TPS:llä mahdollisuudet vaikka päätyyn asti, toki niin on myös SaiPalla.

Runkosarjassa näiden joukkueiden välille kertyi lopulta 19 pistettä, mutta näissä peleissä ei pahemmin runkosarjaa mutustella. SaiPan ulkomaalaisvahvistuksilta odotetaan paljon, toki tietenkin myös TPS:n vastaavat ovat isossa roolissa.

TPS – SaiPa kertoimet ja vedonlyönti

Ei välttämättä mikään maaliryöpsähdys ole tästä pelistä tulossa, mutta maalintekijävetoon on aina kiva laittaa enemmän täkyjä. Pienimmät kertoimet kotijoukkueella ovat Eric Perrin (Unibet 2.90), Zach Budish (3.15) ja Tomi Kallio (3.65) kolmikolla, mutta kyllä sieltä voi nostaa samaan listaan vaikkapa Patrik Virta (4.00) ja Oula Palve (4.00) kaksikon. Tuskin nämä kaikki nyt ensimmäisessä matsissa maalia tekevät, mutta kyllä joku tehnee?

SaiPalta voi laittaa kiinni Cody Kunyk (5.20), Curtis Hamiton (5.75) ja Ahti Oksanen (5.40) kolmikon. Oksanen ratkaisi hienosti viimeisimmän Pelicans taiston, siellä on kuumaa ukkelia tarjolla tähän vetoon. Toki voi laajentaa hieman repertuaaria ja laittaa sinne Goodwin (6.25) ja Tanus (5.75) kaksikon. Eri asia jääkö sitten voitolle näillä vedoilla jos ottelusta muodostuu vähämaalinen. Mutta jännittää saa ainakin.

Unibetillä on tarjolla myös pistevetoa ja alustavasti sieltä löytyy kuuden pelaajan kertoimet. 1.52 on kiva kerroin syöttökone Ilari Filppulalle, samoin Tomi Kallion 1.60 kerroin on ihan napattavissa oleva.

Samanlaista menoa odotettavissa tänään?

Aikaisemmat otteluennakot

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.

Bayern Munchen - Sevilla 11.4.2018, taas superyllätys tulossa?

Sevilla voitti viime kierroksella Manchester Unitedin vieraissa. Nyt tarvittaisiin toinen täydellinen onnistuminen kovassa vierasottelussa.

Keskiviikko 11.4.2018 Kärpät - HIFK, nappaako ennakkosuosikki K...

Tiukka vääntö tiivistyy keskiviikkona ja torstaina kun joukkueet kohtaavat Oulussa ja Helsingissä. Kumpi on taiston tauottua niskan päällä?

Keskiviikkona 11.4.2018 Real Madrid - Juventus - montako Ronaldo ...

Juventus lähtee lomareissulle Madridiin, sen verran kyyti oli kylmää kotiareenalla. Mitäs laitetaan tulosvetoon, Ronaldo näyttää olevan vireessä?

AS Roma - Barcelona 10.4.2018, Roman jatko vaatii ihmeen

Barcelona voitti avauksen Nou Campilla 4-1. AS Roman jatkopaikka olisi tämän kauden kovin yllätys.

Tiistai 10.4.2018 - onko Manchester City vielä kykenevä ottamaa...

Liverpoolin yksikin maali Etihadilla tietäisi sitä, että Cityn pitäisi tehdä viisi maalia jatkopaikan eteen. Kuulostaa isolta urakalta?