MTV: TPS:n tähtipakin vakavasta vammasta hyviä uutisia - "Nyt vain odotellaan"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Petteri Nummelinin silmävamma ei näyttäisi olevan kaikkein vakavinta sorttia.

TPS koki lauantaina massiivisen takaiskun, kun joukkueen kapteeni Petteri Nummelin sai kovan iskun silmäänsä joukkuetoveri Simon Gysbersin mailasta. Tähtipakki ei palannut enää kaukaloon iskun jälkeen, ja mies onkin joutunut ottamaan rauhallisesti tapaturman jälkeen.

Nummelinin silmä oli turvonnut täysin umpeen ottelun jälkeen, joten tuolloin lisätutkimuksia ei voitu tehdä. Maanantaina puolustaja pääsi vihdoin silmäspesialistin puheille ja lääkärin kertomat uutiset olivat luonteeltaan positiivisia.

– Näyttää siltä, että silmä ei ole sisältä pahasti vahingoittunut tai vioittunut. Parin viikon päästä tehdään uusi tutkimus. Siihen asti otan iisisti ja kevyesti, mitään fyysistä en saa nyt kahteen viikkoon tehdä, Nummelin kommentoi MTV Sportin haastattelussa.

[ Veikkaussivujen vihjeosastolla tarjolla ilmainen vihje Ilves-Kärpät -matsiin! Nappaa samalla Expektiltä peräti 50€ riskitön veto tästä linkistä! ]

Turvotus ei ole kuitenkaan vieläkään laskenut, joten Nummelin joutuneekin piakkoin vielä uusiin jatkotutkimuksiin.

– Vaikea tähän on mitään sanoa. Toinen puoli päästä on yhä aika kipeä ja turvoksissakin. Jossain kohtaa pitää tarkastaa onko nenän tai poskipään luissa vaurioita, sitä ei vielä tiedetä, Nummelin jatkoi MTV:n mukaan.

Nummelinin sairausloma kestää siis minimissään kaksi viikkoa, mutta todellisuudessa huilitauko kestänee tätä pidempään.

Nummelinin loukkaantuminen sattui TPS:n kannalta pahimpaan mahdolliseen paikkaan, sillä joukkueen takalinjoilta on sivussa myös toinen huippupuolustaja Markus Seikola.

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut