TPS - Tappara 2.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/02/2013
Jaa tämä...

Peli, jossa vain toisella on panosta.

TPS – Tappara, Merkki 2, Kerroin 1.90 Betsson

Turussa pelataan tänään mielenkiintoinen ottelu, jossa Tappara pyrkii taistelemaan kotietuun oikeuttavista pisteistä samalla, kun TPS:n ainut tarkoitus on vain kiusata Tapparaa siinä.

TPS on ulkona sääleistä, mutta ei myöskään ole vaarassa joutua karsimaan. Joukkueella ei ole mitään hävittävää, eikä tosin voitettavaakaan, joten joukkue pääsee pelaamaan täysin paineettomassa ja vapautuneessa tilassa. Tämän pitäisi kaiken järjen mukaan näkyä myös pelaamisessa, mutta toisin on TPS:n kohdalla. Joukkue on hävinnyt viidestä edellisestä ottelusta neljä ja pelaaminenkin on näyttänyt pahimmillaan pelkältä surffailulta. Vaikuttaakin hieman siltä, että kesäloma ja Aurajoen rannat kutsuvat turkulaisia jo liiankin kovaa. Tänään tähän tuskin on luvassa minkäänlaista muutosta.

Sarjanelonen Tappara taistelee vahvasti kotiedusta ja pisteet tänään Turusta olisivatkin tamperelaisille erittäin tärkeät. Jokerit ja JYP ovat jo liian kaukana kärjessä, mutta sijoista 3-6 tullaan käymään viimeisten kierrosten aikana erittäin kovaa taistelua. Tässä taistelussa tamperelaiset kaipaavat onnistumisia kärkimiehiltään Aleksander Barkovilta, Chris Connolylta ja maalivahti Juha Metsolalta. Mikään ei tosin viittaa siihen, että näiden herrojen tahti olisi millään tapaa hiipumassa. Erityisesti Metsola on pelannut erinomaista kevättä. Tappara lähteekin selvänä ennakkosuosikkina illan kamppailuun.

Turkulaisia ei taida enää juurikaan pelaaminen kiinnostaa, joten erittäin todennäköistä onkin, että Tappara poistuu Turusta kolmen pisteen kera.

Veikkaussivut | Oskari