TPS:lle 780 liigaottelun konkaripakki!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

KUVA: LIIGA

Veikkaussivujen toimitus | Tuomas 25.5.2015

Jääkiekon Liigaseura TPS on hankkinut Harri Tikkasen puolustuspäähän kevääseen 2017 asti ulottuvalla sopimuksella. Asiasta turkulaisryhmä kertoo verkkosivuillaan.

Edelliset kuusi kautta 33-vuotias Tikkanen kiekkoili Rauman Lukon riveissä. Päättyneen kauden aikana lappeenrannasta lähtöisin oleva kiekkoilja pelasi runkosarjassa 58 ottelua tehopistein 5+8=13. Lisäksi pudotuspeleissä kamppailuita kertui 14 kappaletta ja tehopisteitä kahdeksan.

–Olen intoa täynnä! Tepsi on perinteinen seura, johon rakennetaan nyt uutta kivijalkaa. Haluan olla iso palanen sitä rakennustyötä. Nimilistaa kun katsoo, niin kilpailukykyinen joukkue meillä on kasassa ja haluan oman tekemisen kautta ottaa siitä ison ruudun, Tikkanen kertoo.

Kokenut Tikkanen on edustanut urallaan Suomen pääsarjassa useampaakin seuraa. Hän on kiekkoillut Liigassa niin SaiPassa, HPK:ssa ja Lukossa yhteensä 780 ottelun verran. Turkuun siirtyminen oli jo varmasti siksi järkevä valinta, sillä pitkältä peliuralta löytyy yhteistä historiaa myös nykyisen päävalmentaja Ari-Pekka Selinin alaisuudesta.

–”Atu” oli tietysti yksi iso syy tulla tänne. Tuttu valmentaja ja tutut toimintatavat, Tikkanen lisää.

–Harri on erinomainen ”all around” -puolustaja ja hän pystyy pelaamaan isoja minuutteja illasta toiseen. Sen lisäksi hän tuo aimo annoksen ammattimaisuutta ja urheilullisuutta joukkueeseen, urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki toteaa Tikkasesta.

TPS tiedottaa Tikkasen hankinnan lisäksi, että A-nuorten päävalmentaja Marko Keskinen saa tulevalla kaudella aisaparikseen Jouni Vennon. Pitkän peliuransa jälkeen Vento on valmentanut muun muuassa turkulaisryhmän junioreita. Vennon sopimus kattaa ensi kauden.

Lähde: TPS