Traktor - Magnitogorsk 26.9.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Magnitogorsk haastaa Traktorin KHL:n kärkikamppailussa.

Traktor – Magnitogorsk, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,30 | 4,05 | 2,50 

 

 

Itäisessä konferensissa neljäntenä oleva Traktor saa vastaansa jääkiekon KHL:n kierroksen huippuottelussa aina vaarallisen Magnitogorskin. Vierasjoukkue on tällä hetkellä itäisessä konferensissa kuudentena. Traktorin alkukausi oli äärimmäisen haastavaa, mutta tällä hetkellä kotijoukkue on vaikeasti pysäytettävissä. Neljä viimeisintä ottelua voittanut Traktor on kaiken kaikkiaan saanut puolustusta kuntoon, mutta toisaalta onnistumisia hienosti myös hyökkäyspäässä. Tilanne on täysin samanlainen myös Magnitogorskin osalta, sillä kahdessa edellisessä ottelussa Magnitogorsk on vaatimattomasti viimeistellyt kymmenen maalia ja toisekseen Magnitogorskilla on myös alla neljän ottelun voittoputki.

Traktor sekä Magnitogorsk ovat joukkueina toisilleen erittäin tutut, sillä joukkueet pelasivat vastakkain peräti kahteen kertaan harjoituskaudella. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Traktorin voittoon 3-1 maalein, toisella kerralla puolestaan Magnitogorsk suorastaan murskasi Traktorin peräti 5-1 numeroin. Tällä hetkellä kyseisillä otteluilla tuskin on sen enempää merkitystä, sillä neljän ottelun voittoputkessa olevat Traktor sekä Magnitogorsk omaavat erinomaisen itseluottamuksen.

Lähtökohtaisesti näiden huippujoukkueiden kohtaamisissa usein nähdään maaleja molempiin päihin. Magnitogorskin hyökkäys on kahdessa edellisessä ottelussa toiminut siihen tahtiin, että voi hyvinkin olla erittäin kiireellinen iltapäivä kotijoukkueen puolustukselle. Kaiken kaikkiaan yli 5,5 maalia on järkevä valinta mukaan vetokupongille. Varmasti tapahtumarikas sekä hieno kohtaaminen on tiedossa.

Veikkaussivut | Tuomas