Traktor - Novokuznetsk 18.9.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Piristynyt Traktor isännöi KHL:n kamppailussa Novokuznetskia.

Traktor – Novokuznetsk, merkki 1, kerroin 
Traktor – Novokuznetsk (+1), merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,45 | 5,00 | 5,20 

 

 

Jääkiekon KHL:n ottelutarjontaa, Traktor saa vastaansa Novokuznetskin. Heti alkuun voidaan todeta, että tämä on Traktorille pakkovoiton paikka. Traktorin kauden alku on ollut äärimmäisen sekavaa seurattavaa. Traktor on materiaaliltaan KHL:n ylempää keskikastia tälläkin kaudella, mutta neljän ottelun jälkeen Traktor löytyy itäisen konferenssin viimeiseltä sijalta. Traktor on materiaaliltaan valtavasti surkeaa Novokuznetskia laadukkaampi, joten nyt Traktorin täytyy ehdottomasti pystyä voitto nappaamaan.

Kymmenen tehtyä maalia Traktorilta on toistaiseksi kohtalainen suoritus, mutta puolustuksen kanssa on suuria ongelmia. Traktorin maalivahtipeli on myös ollut isoissa vaikeuksissa, sillä kotijoukkueelle ollaan toistaiseksi tehty vaatimattomasti kuusitoista maalia. Novokuznetskin hyökkäys on Traktorin onneksi niin vaatimatonta luokkaa, että nyt Traktorilla on korkea aika palata voittojen pariin. Kausihan alkoi kahdella rumalla tappiolla, mutta parempaan suuntaan Traktor on joka tapauksessa menossa. Viimeksihän Traktor pelasi jo sinänsä hyvän ottelun AK Bars Kazanin vieraana.

Viime kaudella Traktor hallitsi joukkueiden keskinäisiä kohtaamisia täydellisesti, joten nyt on tosissaan Traktorilla näytönhalut varmasti korkealla. Traktor on saanut maalinteon suhteen kohtalaisen laajasti onnistumisia, mutta puolustuksen kanssa on tehtävä jatkossa enemmän oikeita asioita. Muuten tiedossa tulee kotijoukkueelle olemaan vaikea kausi. Traktor palaa tänään voittojen pariin.

Veikkaussivut | Tuomas