traktor tseljabinsk jokerit

Tiistaina 10.10. tehdään Jokeri-historiaa? 12. peräkkäinen voitto haussa.

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 10/09/2017
Jaa tämä...

Jokereilla on huima mahdollisuus tehdä upeaa historiaa ja napata peräti 12. peräkkäinen voitto. Tätä ei olekaan vielä tapahtunut koskaan ja Traktor voi hyvinkin suoda Jokereille tämän historiallisen tapahtuman. Kertoimet ovat Jokereille ja peli sujuu.

Ylivoima on tällä hetkellä uomissaan, samoin alivoima. Mikäli Jokerit pelaa omalla tasollaan tässä ottelussa, ottelun jälkeen voidaan juhlia Jokereiden uutta ennätystä.

Jari Kurrin Jokerit-debyytistä 40 vuotta:

Kotijoukkueella on kuitenkin ihan kohtuullisen hyvät tulokset viime peleistä ja se on pelannut tiukkoja pelejä kohtuullisen kovia vastustajia vastaan. Maalin erolla on päättynyt suuri osa viime peleistä jompaankumpaan suuntaan, joten ei Jokerit tule helpolla pääsemään.

Jokerit ennakkosuosikkina

Pekka Jormakka palasi peliin viime ottelussa ja peliin lähdettiin tällä aloituskokoonpanolla. Leijonien päävalmentajaksi tämän kauden jälkeen jälleen siirtyvä Jukka Jalonen tekee varmasti taas muutamia muutoksia kokoonpanoon ja pitää pelaajat hereillä:

71 Nicklas Jensen – 93 Peter Regin – 6 Jesse Joensuu

20 Eeli Tolvanen – 21 Brian O’Neill – 25 Pekka Jormakka

61 Tommi Huhtala – 37 John Norman – 34 Olli Palola

41 Antti Pihlström – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

 

18 Sami Lepistö – 39 Mike Lundin

4 Tommi Kivistö – 97 Matt Gilroy

44 Jesper B. Jensen – 7 Oliver Lauridsen

2 Rasmus Rissanen – 56 Juho Rautanen

 

30 Ryan Zapolski (1 Juho Ratilainen)             

Jokerivalmennuksen välipäivä:

 

Eeli Tolvasen otteet herättävät ihastusta NHL:ssä saakka, tähänkin matsiin voi Eeliä laittaa maalintekijäksi. Kerroin on aika pieni, mutta todennäköisyys että Eelin ranne lävähtää taas verkkoon on melkoisen iso. Hyvä vetokohde voisi olla tasoitusveto tähän otteluun siten, että Jokerit voittaa ottelun maalin erolla.

Aikaisemmat otteluennakot