traktor tseljabinsk jokerit

Tiistaina 10.10. tehdään Jokeri-historiaa? 12. peräkkäinen voitto haussa.

  • Sites desk
  • Petteri
  • 09/10/2017
Share this on

Jokereilla on huima mahdollisuus tehdä upeaa historiaa ja napata peräti 12. peräkkäinen voitto. Tätä ei olekaan vielä tapahtunut koskaan ja Traktor voi hyvinkin suoda Jokereille tämän historiallisen tapahtuman. Kertoimet ovat Jokereille ja peli sujuu.

Ylivoima on tällä hetkellä uomissaan, samoin alivoima. Mikäli Jokerit pelaa omalla tasollaan tässä ottelussa, ottelun jälkeen voidaan juhlia Jokereiden uutta ennätystä.

Jari Kurrin Jokerit-debyytistä 40 vuotta:

Kotijoukkueella on kuitenkin ihan kohtuullisen hyvät tulokset viime peleistä ja se on pelannut tiukkoja pelejä kohtuullisen kovia vastustajia vastaan. Maalin erolla on päättynyt suuri osa viime peleistä jompaankumpaan suuntaan, joten ei Jokerit tule helpolla pääsemään.

Parhaat vedonlyöntibonukset uusille pelaajille

Jokerit ennakkosuosikkina

Pekka Jormakka palasi peliin viime ottelussa ja peliin lähdettiin tällä aloituskokoonpanolla. Leijonien päävalmentajaksi tämän kauden jälkeen jälleen siirtyvä Jukka Jalonen tekee varmasti taas muutamia muutoksia kokoonpanoon ja pitää pelaajat hereillä:

71 Nicklas Jensen – 93 Peter Regin – 6 Jesse Joensuu

20 Eeli Tolvanen – 21 Brian O’Neill – 25 Pekka Jormakka

61 Tommi Huhtala – 37 John Norman – 34 Olli Palola

41 Antti Pihlström – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

 

18 Sami Lepistö – 39 Mike Lundin

4 Tommi Kivistö – 97 Matt Gilroy

44 Jesper B. Jensen – 7 Oliver Lauridsen

2 Rasmus Rissanen – 56 Juho Rautanen

 

30 Ryan Zapolski (1 Juho Ratilainen)             

Jokerivalmennuksen välipäivä:

 

Eeli Tolvasen otteet herättävät ihastusta NHL:ssä saakka, tähänkin matsiin voi Eeliä laittaa maalintekijäksi. Kerroin on aika pieni, mutta todennäköisyys että Eelin ranne lävähtää taas verkkoon on melkoisen iso. Hyvä vetokohde voisi olla tasoitusveto tähän otteluun siten, että Jokerit voittaa ottelun maalin erolla.

bruins
NHL: New York Rangers - Boston Bruins 24.3.2016 klo 02.00

Katkeaako Bostonin kolmen pelin tappioputki heikosti pelannutta Rangersia vastaan?

liigalogo-iso
Liiga: Tappara - Lukko 26.3.2016 klo 17.00

Tappara on ahdistanut Lukon nurkkaan. Tasaiseksi ennakoitu sarja on kääntynyt selvästi tamperelaisten suuntaan. Kairaako Lukko pakkovoiton tiukassa paikassa?

Vancouver Canucks v Calgary Flames – Game Three
NHL: St. Louis Blues - Vancouver Canucks 26.3.2016 klo 02.00

St. Louis Blues ottaa kotijäällään yhteen Vancouver Canucksin kanssa. Vierasjoukkueelle tarjotaan harvinaisen isoa kerrointa. Canucks venyy yllätykseen?

liigalogo-iso
Liiga: SaiPa - JYP 28.3.2016 klo 17.00

SaiPa onnistui raapimaan Jyväskylästä pakkovoiton. Nyt joukkueella on mahdollisuus lyödä sarja tasoihin Lappeenrannassa. Vieläkö sarja jatkuu?

Toronto Maple Leafs v Anaheim Ducks
NHL: Edmonton Oilers - Anaheim Ducks 29.3.2016 klo 04.00

Ducks on jo varmistanut paikkansa pudotuspeleissä. Nyt joukkue jahtaa kuitenkin vielä Tyynenmeren divisioonan voittoa. Edmontonista rutiinivoitto?

nhl-liiga
NHL: Philadelphia Flyers - Washington Capitals 31.3.2016 klo 03.0...

Flyersin ja Capitalsin välisestä ottelusta tekee erittäin mielenkiintoisen se, että nämä joukkueet saattavat kohdata pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Nappaako Flyers tärkeät pisteet?

detroit-2
NHL: Montreal Canadiens - Detroit Red Wings 30.3.2016 klo 02.30

Detroit jahtaa kiivaasti viimeisiä pudotuspelipaikkoja. Ensi yönä joukkue kohtaa tärkeässä pelissä loukkaantumisten runteleman Montrealin. Pystyykö kotijoukkue taistelemaan Detroita vastaan?

Laine-Puljujärvi
Liiga: Kärpät - Tappara 1.4.2016 klo 18.30

Tutut viholliset jälleen vastakkain. Kärpistä on tehty ensimmäiseen osaotteluun aivan liian iso ennakkosuosikki? Tapparalle tarjotaan maistuvaa kerrointa.

Expired items