Tre Kronor -luotsi ei hyväksy kieltäytymisiä: "Heidän pitäisi maksaa takaisin" | MM-kisat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Ruotsin päävalmentaja Pär Mårts ei sulata sitä, että lukuisat NHL-pelaajat jättäytyvät tarkoituksella pois MM-kisoista.

Ruotsin MM-joukkueen kokoaminen ei ole sujunut päävalmentaja Pär Mårtsilta suunnitelmien mukaan, sillä lukuisat NHL-avut ovat kieltäytyneet kisakutsusta ihan suoralta kädeltä.

Uusimman takaiskun joukkue koki keskiviikkona, kun jo varmaksi ykkösvahdiksi tituleerattu Eddie Läck joutuu sittenkin jäämään pois Valko-Venäjän MM-kisoista. Läckin seura Vancouver Canucks ei halua riskeerata maalivahtinsa terveyttä ensi kautta ajatellen.

Mårts onkin hyvin pettynyt maanmiestensä toimiin, sillä kieltäytymisiä on tullut erittäin paljon. Viimeisin omatoiminen kieltäytyjä oli Ottawa Senatorsin tähtipakki Erik Karlsson.

– Ymmärrän, että siellä pelataan 82 ottelua runkosarjassa ja kukaan ei voi selvitä siitä ilman vammoja. Kaikki eivät voi tulla MM-kisoihin ja seurat haluavat suojella investointejaan Osa seuroista kieltää pelaajia lähtemästä MM-kisoihin, vaikka pelaajat haluaisivat tulla. Sitten on niitä pelaajia, joilla ei ole motivaatiota tulla MM-kisoihin ja sitä minun on vaikeampi hyväksyä, Mårts tilitti SVT:n haastattelussa.

– Ajattelen niin, että ruotsalainen jääkiekko on antanut näille pelaajille jotain ja joskus ajattelen, että heidän pitäisi maksaa takaisin siitä huolimatta, vaikka tuntuisi raskaalta jatkaa kautta, Mårts jatkoi.

Mårts on kaavaillut Tampa Bay Lightningia edustavaa Anders Lindbäckiä uudeksi ykkösvahdikseen.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut