Tre Kronorille jälleen pahoja takaiskuja - Kaksi tähtihyökkääjää kieltäytyi MM-kisoista! | MM-kisat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 05/02/2014
Jaa tämä...

Ruotsin jääkiekkomaajoukkue painii jatkuvasti uusien MM-poisjääniten kanssa.

Lista Tre Kronorin kokemista MM-kieltäytymisistä alkaa olla jo monen kilometrin mittainen. MM-kisoista on toistaiseksi jäänyt pois muun muassa Vancouver Canucksia edustava maalivahti Eddie Läck ja tähtipuolustajat Oliver Ekman-Larsson, Victor Hedman sekä Erik Karlsson.

Myös Canucks-kaksoset Henrik ja Daniel Sedin sekä Washington Capitalsin tähtisentteri Nicklas Bäckström ovat jättäytyneet pois MM-kisakarkeloista.

Ruotsissa pidettiin peukkuja pystyssä, kun sekä St. Louis Blues että Colorado Avalanche putosivat pois NHL:n pudotuspeleistä heti ensimmäisellä kierroksella. Molemmista joukkueista löytyi kovan luokan pelaajia, jotka olisivat tulleet Tre Kronorille enemmän kuin tarpeeseen.

Saalis oli kuitenkin lohduton, sillä Bluesin ruotsalaiskaksikko Alexander SteenPatrik Berglund kieltäytyi kisakutsusta. Saman tempun teki myös Avalanchen kapteenina toimiva Gabriel Landeskog.

– Gabriel kertoi, että hänellä vamma ja meidän on uskottava häntä, päävalmentaja Pär Mårts sanoi Ruotsin TV:llle Tre Kronorin harjoituksissa.

Etenkin Steen ja Landeskog olisivat olleet kisoihin osallistuessa aivan turnauksen huippuhyökkääjiä. Ensimmäisenä mainittu Blues-tykki johti muun muassa pitkään koko NHL:n maalipörssiä, mutta loukkaantuminen vei mieheltä mahdollisuudet maalikuninkuuden voitosta.

Aivan tyhjin käsin ei Ruotsin tarvinnut kuitenkaan olla, sillä Philadelphia Flyersiä edustava puolustaja Erik Gustafsson liittyy Tre Kronorin vahvuuteen MM-kisoihin.

Katso Veikkaussivujen jääkiekon MM 2014 -kisasivusto!

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut