Trevor Gilliesin illan saldo: 39 minuuttia jäähyjä! | European Trophy

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/06/2013
Jaa tämä...

HIFK:n kohuhankinta väläytti ydinosaamistaan.

HIFK kohtasi eilen illalla ERC Ingolstadtin European Trophyn ottelussa. Ottelun päättyi Ingolstadtin 5-2 voittoon. Tällä kertaa stadilaisten tuore hankinta Trevor Gillies pääsi jopa pelaamaankin. Gillies kiitti vastuusta ja teki sitä mitä parhaiten osaa – istui jäähyllä ja lopulta pukukopissa.

Trevor Gillies aloitti ottelun vahvasti. Ensimmäisessä erässä kanadalainen kuittasi itselleen ensin kahden minuutin jäähyn ja hieman myöhemmin 2+10 minuuttia päähän kohdistuneesta taklauksesta.

Toinen erä oli Gilliesiltä hieman heikompaa suorittamista – ei ainuttakaan jäähyä. Tämä voidaan tietty laittaa vielä alkukankeuden piikkiin. Gillies on kuitenkin ollut vasta vain hetken HIFK:n mukana.

Ilmeisesti Raimo Summaselta tuli miehelle toisella erätauolla kovaa palautetta sillä kolmannessa erässä Gillies palasi takaisin omalle tasolleen. Kanadalainen kuittasi 5+20 huitomisesta ja ohjattiin pukukoppiin.

Vihje: Todennäköisesti muut joukkueet pääsevät huomattavasti vähemmillä ongelmilla, jos joku pelaajista käy painimassa itsensä ja Gilliesin suihkuun heti ottelun alussa. Liigassa yhdelläkään joukkueella ei ole varaa menettää ykköstähtiään sairastuvalle Trevor Gilliesin takia.