Judd Trump - Ding Junhui 15.8.2013 | Snooker

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Judd Trump sekä Ding vastakkain PTC-3:sen superottelussa.

Judd Trump – Ding Junhui, merkki 1, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,83 | 1,83 

Snookerin PTC-3 -osakilpailun ottelutarjontaa, Judd Trump saa vastaansa Ding Junhuin. Ottelu tullaan pelaamaan tv-kameroiden edessä pöydällä numero yksi. Tiedossa on kaiken järjen mukaan äärimmäisen mielenkiintoinen sekä jännittävä kohtaaminen. Judd Trump on varmasti erittäin ärsytetty pelaaja, sillä Judd Trump hävisi Indian Openin karsinnoissa erittäin yllättäen Zhan Andalle 3-4 numeroin. Judd Trump on pelaaja, jolta osattiin odotella jo muutama vuosi sitten läpimurtoa aivan huipputasolle ja sellaisenhan Judd Trump on toki tehnytkin jo aikoja sitten. Judd Trump pelasi viime vuoden maailmanmestaruusturnauksessa hyvin, vaikka lopulta tippuikin Ronnie O’Sullivania vastaan huikeassa taistelussa.

Ding Junhuille viime vuoden maailmanmestaruusturnaus oli valtava pettymys, joten se on saattanut vaikuttaa myös tähän alkaneeseen kauteen! Ding Junhui ei esimerkiksi osallistunut lainkaan Australian Avointen turnaukseen ja samallahan Wuxi Classicissa Ding Junhui tippui jo toisella kierroksella. Alku on ainakin ollut tälle kaudelle kiinalaiselle epävarmaa.

Pelaajien viidestä edellisestä kohtaamisesta Judd Trump on voittanut kolme, joten englantilaisella on ehdottomasti pieni henkinen yliote! Tässä olisi mahdollisesti syytä arvioida Judd Trump lievän ennakkosuosikin asemaan. Joka tapauksessa varmasti huikea ottelu tiedossa.

Veikkaussivut | Tuomas