Tsekki - Portugali | Jalkapallon EM-kisat Pitkävetovihje 21.6.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Tsekki ja Portugali avaavat puolivälierät.

Tsekki – Portugali  Vihje: Portugali, Kerroin 1.75 Betsson

Tsekki – Portugali  Vihje: Yli 2.5 maalia, Kerroin 2.22 Pinnacle Sports

Tsekki – Portugali Vihje: Portugali -1.5, Kerroin 3.10 BET365

Lyö 50 €:n veto ILMAN RISKIÄ!

> Lue lisää

Saat nyt VAIN VEIKKAUSSIVUILTA 50 €:n riskittömän vedon Nordicbetille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Nordicbet palauttaa rahasi takaisin! Katso myös muut EM-kisojen tarjoukset Veikkaussivuilta.

Puolivälieräjoukkueet selvillä! Käy katsomassa pelipäivät sekä joukkueet.

Portugali on Ronaldon johdolla parantanut otteitaan turnauksen edetessä, edellisessä ottelussa kaatui MM-finalisti Hollanti. Suurempi ilonaihe joukkueelle on varmasti Ronaldon onnistuminen maalinteossa, mikä ennen Hollanti ottelua oli miehelle todella vaikeaa. Tsekki voitti lohkon viimeisessä ottelussa isäntämää Puolan, sen tuhriessa lukuisat maalipaikkansa avausjaksolla.

Etukäteen Portugalia voidaan pitää selkeähkönä suosikkina. Tsekki on ollut edellisissä otteluissaan selkeästi vastaantulijana ja sen puolustus on ajoittain tuuliajolla. Portugali sen sijaan tuntuu olevan hyvässä iskussa varsinkin hyökkäyssuuntaan, ratkaisjoita on tärkeissä paikoissa löytynyt laajalta rintamalta. Myös sen puolustus toimi mainiosti ottelussa todella hyökkäysvoimaista Hollantia vastaan, joten joukkueella on kaikki edellytykset edetä välieriin. Tsekin hyökkäys ei ole kovinkaan vahva, Barosin ura alkaa olemaan ehtoopuolella, eikä joukkue saa luotua tarpeeksi maalipaikkoja. Pepen johdolla Portugalin puolustus tulee olemaan tässä ottelussa vaikeasti murrettava.

Ennakolta molempien kaikki pelit katsoneena uskon Portugalin ottavan pelin hallintaan ja Tsekin joutuvan puolustuskannalle. Tämä ei hyvää lupaa, sillä vastassa on yksi kisojen onnistuneimmista hyökkäyksistä. Uskonkin Portugalin selvittävän tiensä jatkoon – ehkä jopa suhteellisen helposti, sillä mikäli Tsekki lahjoittaa ottelussa yhtä paljon maalipaikkoja kuin Puolaa vastaan, voi taululla komeilla rumat lukemat ottelun päättyessä.

Portugalin voitto tulee olemaan suurin sijoitukseni tähän otteluun, lisäksi napataan jälleen kupongeille tähän asti kisoissa usein osunut yli 2.5 maalia. Pienen panostuksen saa alekirjoittaneelta myös Portugalin kahden maalin voitto.

Pelionnea!

Veikkaussivut | Paspe

 

_______________________________________________________________________________

 

Tsekki-Portugal  Vihje: Portugali, Kerroin 1,78 Betfair

 

Portugali on vakuuttanut laajalla rintamalla. Saksa-tappion jälkeen joukkue terästäytyi ja Tanska-voitto oli osoitus joukkueen hyökkäyspään laajuudesta. Hollanti-voiton arvostan kaikkein korkeimmalle, sillä todennäköisesti Hollanti nosti vielä tasoaan tähän otteluun yrittäen viimeiseen asti tarrata jatkopaikkaan, mutta Portugali teki nämä haaveet tyhjiksi. Ronaldo syttyi oikealla hetkellä ja hän tuleekin olemaan vaikea pidäteltävä. Toisaalta Ronaldon miesvartiointi voi avata paikkoja muille Portugalin taitureille.

Tsekki on puolestaan pelannut melko ristiriitaisen turnauksen. Tästä kertoo esimerkiksi se, että avausottelussa Venäjälle hävittiin 4-1, mutta nyt Venäjä on ulkona ja Tsekki lohkon piikkipaikalla.Toki voitot Puolasta ja Kreikasta olivat komeita saavutuksia, mutta A-lohkoa ei rehellisesti sanoen voida pitää tasoltaan lähelläkään kuolemanlohko B:tä. Toisaalta Tsekilläkin on mahdollisuutensa ja huonon päivän sattuessa Portugalille Tsekillä on kaikki avaimet yllätykseenkin. Nyt Portugali on kuitenkin sellaisessa vireessä kaikilta osa-alueiltaan hyvällä joukkueella, että Paulo Benton syntymäpäivätoive Portugalin voitosta käynee toteen.

Tsekin valmentaja Michal Bilek haluaa joukkueensa oppineen virheistään ja painottaa tiivistä puolustuspeliä, jolla estetään Venäjä-pelin kaltainen nöyryytys. Mikäli Tsekki onnistuu tässä täydellisesti ja käyttää vastahyökkäyksensä tehokkaasti, voi strategia toimiakin. Portugalia vastaan tämän toteuttaminen on kuitenkin enemmän kuin haasteellista. Tsekin nojatessa Tomáš Rosickýyn ja Petr Čechiin sekä lähinnä yhtenäiseen pelitapaan on Portugalilla heittää kehiin Nanin, Postigan ja Ronaldon kaltaisia nimimiehiä. Jos Ronaldo ei onnistu, niin todennäköisesti joku muu ottaa ratkaisijan viitan harteilleen.

Edellä mainituista syistä ja Portugalin otteista päätellen vierasvoitto tuntuu jopa todennäköisemmältä kuin kerroin antaa olettaa. Siksi kohtuullisen suurikin panostus on paikallaan. En kuitenkaan usko hirveän runsasmaaliseen otteluun ja perustelen näkemykseni nimen omaan vallitsevalla kissa-hiiri -asetelmalla, jossa Tsekki pyrkii sumputtamaan Portugalin hyökkäykset. Nousevat kertoimet kyllä houkuttavat pelaamaan yli 2,5 maalia, mutta jätän tämän kunkin oman harkinnan varaan ja lähden pelaamaan ainoastaan Portugalin voittoa.

Veikkaussivut | fc1893