Tsekki - Puola | Jalkapallon EM-kisat Pitkävetovihje 16.6.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Ottaako isäntämaa Puola jatkopaikan?

Tsekki – Puola, vihje: yli 2.5 maalia, Kerroin 2.05 NordicBet

Tsekki – Puola, vihje: Tsekki, Kerroin 3.42 Pinnacle Sports

Lyö 50 €:n veto ILMAN RISKIÄ!

> Lue lisää

Saat nyt VAIN VEIKKAUSSIVUILTA 50 €:n riskittömän vedon Nordicbetille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Nordicbet palauttaa rahasi takaisin! Katso myös muut EM-kisojen tarjoukset Veikkaussivuilta.

 

Lähtökohdat otteluun ovat selkeät, mikäli Puola ei voita, on se ulkona kisoista. Tsekkikään ei voi tasapeliin tyytyä, sillä Kreikan yllättäessä Venäjän, on sekin ulkona kisoista. Kisaisännät tulevatkin varmasti antamaan kaikkensa kotiyleisön tuella, eikä jatkopaikan saaminen ole mahdottomuus. Toisaalta avausottelun ”varman voiton” hukkaaminen Kreikkaa vastaan voi koitua joukkueelle kohtalokkaaksi.

Uskon ottelun olevan avointa molempien joukkueiden hakiessa voittoa ja edessä on varmasti hieno taistelu. Joukkueet ovat paperilla kohtuullisen tasaiset, molempien joukkueiden vahvuudet lepäävät hyökkäyspäässä Puolan ”Dortmund – trion” ja Tsekin Pilarin,Jiracekin and Rosickyn johdolla. Kummankaan joukkueen puolustus ei myöskään ole vahvimmasta päästä joten uskon, että maaleja tullaan näkemään.
Puolan maalinsuulle palannee Arsenalista tuttu Szczesny kärsittyään Venäjää vastaan avausottelussaan punaisen kortin seurauksena tulleen pelikiellon.

Kertoimia katsellessa ykköspelini on ehdottomasti jälleen yli 2.5 maalia. Tämän lisäksi hyppään Tsekin kelkkaan, jonka vedonlyöntiyhtiöt ovat saaneet jostain syystä kohtuullisen suureen altavastaajan asemaan. Mielestäni joukkueet ovat jotakuinkin tasavahvat ja molempien hakiessa voittoa nappaan Tsekin kupongille kerrassaan mainiolla kertoimella.

Pelionnea!

Veikkaussivut | Paspe


_______________________________________________________________________________


Tsekki-Puola, Vihje: tasapeli, kerroin 3,55 Betfair

Tsekki-Puola, Vihje: Alle 2,5 maalia, kerroin 1,86 Betfair

Tunnelmat tuntuvat olevan pirteästi kotiyleisönsä edessä esiintyneen Puolan takana. Lähtökohdat otteluun ovat kuitenkin erittäin tasaiset.

Tsekki on lohkon kakkosena pisteen päässä Venäjästä ja myös pisteen päässä kolmantena olevasta Puolasta. Puola tarvitsisi voiton jatkopaikkaan, Tsekille siihen riittää tasuri. Toisaalta voitolla Tsekillä olisi mahdollisuus ottaa lohkon ykköspaikka, mutta Venäjän tappio Kreikalle taas on melko epätodennäköinen. Puolaa hieman yliarvioidaan Venäjä-pelin perusteella, Tsekkiä taas aliarvioidaan vaisun turnauksen takia. Tsekki on kuitenkin FIFA-rankingin 27. joukkue ja Puola löytyy vasta sijalta 62. Nämä ovat tietysti vain tilastoja, mutta joka tapauksessa tämän ottelun panos on niin suuri, että maaleilla ei todennäköisesti mässäillä. Kummankaan joukkueen hyökkäyskalusto ei myöskään ole vakuuttanut viimeistelytaidoillaan.

Ottelu on täysin avoin ja periaatteessa kumpi vain voi edetä jatkopeleihin. Ottelun merkitys huomioiden lähden kokeilemaan tasuria 3,55 kertoimella.

Veikkaussivut | fc1893