Tsekki - Ruotsi 21.12.2013 | Venäjän EHT-turnaus

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Tsekki sekä Ruotsi iskevät Sotshin iltakamppailussa yhteen.

Tsekki – Ruotsi, merkki 1, kerroin 2,80 Sportingbet
Tsekki – Ruotsi ML, merkki 1, kerroin 2,20 Sportingbet

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,80 | 4,30 | 2,05 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Venäjän Euro Hockey Tourin iltaottelussa yhteen iskevät Tsekki sekä vastaan asettuva Ruotsi. Torstaina ensimmäisenä pelipäivänä Tsekki voitti Suomen kotiyleisönsä edessä 2-0 maalein, kun taas Ruotsi hävisi Venäjälle 2-3 numeroin. Tämä kamppailu tulee olemaan todennäköisesti äärimmäisen vähämaalinen, mutta Tsekki nousee väkisinkin erinomaiseksi pelikohteeksi. Tsekki pelasi torstaina kotiyleisönsä edessä hyvän ottelun ja varsinkin maalillaan Jakub Kovar oli erinomainen. Tsekki hallitsi Suomea vastaan avauserää täydellisesti. Mikko Koskinen oli maalillaan erinomainen, mutta se ei poistanut sitä tosiasiaa, että Tsekki vei varsinkin avauserää miten halusi. Tsekki oli ennen torstaita kerännyt tappioita aikaisemmista otteluistaan kovalla prosentilla, mutta Suomea vastaan Tsekki sai tälle turnaukselle parhaimman mahdollisen aloituksen.

Tsekki on joutunut matkustamaan Ruotsia enemmän, sillä Prahan illasta Tsekki sekä Suomi siirtyivät nopealla aikataululla kohti Sotshia. Ruotsi on sinänsä päässyt valmistautumaan tähän otteluun hyvin, sillä Tre Kronorin ei ole käytännössä lainkaan tarvinnut matkustella. Ruotsillahan oli mahdollisuudet jopa Venäjän kaatamiseksi, mutta on todettava, että Venäjä pelasi Tre Kronoria vastaan haluttomasti, mauttomasti ja ilman oikeastaan minkäänlaista mielikuvitustakaan. Venäjä pelasi erittäin laiskan ottelun, joten siinä mielessä tänään Ruotsi tulee todennäköisesti kohtaamaan erittäin nälkäisen Tsekin. Ruotsin rohkea kiekollinen peli tuotti Venäjälle varsinkin ensimmäisessä erässä suhteellisen suuriakin ongelmia, mutta karvaan tappion ruotsalaiset joutuivat kokemaan.

Ruotsi jätti itsestään torstaina ensimmäisen erän osalta hyvän kuvan, mutta mitä pidemmälle ottelua pelattiin, sitä enemmän ruotsalaisten puolustus oli suuremmissa ja suuremmissa ongelmissa Venäjän kanssa. Tsekin maalilla Jakub Kovar on tällä hetkellä kuumassa pelivireessä, mutta toisaalta Tsekin maalivahtipeli ei tule kaatumaan, vaikka hän ei tässä ottelussa Punaisten maalilla aloittaisikaan. Lähtökohtaisesti maalit tulevat olemaan varmasti erittäin vähissä, mutta Tsekkiä ei oikeastaan pysty saamaan altavastaajan asemaan. Karkeasti arvioituna lähtökohdat ovat niin ympäripyöreät, että Tsekin kerroin on syytä napata vetokupongille mukaan. Maalin peli suuntaan tai toiseen saattaa hyvinkin kääntyä Tsekin eduksi.

Veikkaussivut | Tuomas