Tsekki - Suomi 19.12.2013 | Venäjän EHT-turnaus

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Juhliiko Tsekki kotiyleisönsä edessä Suomen kustannuksella?

Tsekki – Suomi, merkki 1, kerroin 2,25 Expekt
Tsekki – Suomi ML, merkki 1, kerroin 1,78 Nordicbet

Expektin kertoimet otteluun 2,25 | 4,05 | 2,50 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Venäjän Euro Hockey Tour käynnistyy tänään kahden ottelun voimin, illan jälkimmäisessä ottelussa yhteen iskevät Tsekki sekä vastaan asettuva Suomi. Vaikka turnaus onkin Venäjän kotiturnaus, tämä ottelu tullaan pelaamaan Prahassa. Kotietu on siispä tässä kamppailussa Tsekin puolella. Tsekki on tähän mennessä ollut Euro Hockey Tourilla erittäin heikko, mutta nyt kotiyleisönsä edessä Tsekillä näyttöhalut ovat varmasti erittäin korkealla. Tsekki tulee kotiyleisönsä edessä pelaamaan agressiivisesti. Tsekki on kuudesta Euro Hockey Tourin ottelustaan pystynyt voittamaan vain yhden – tänään jäällä tullaan näkemään varmasti ärsytetty kotijoukkue.

Tsekistä on välillä muodostunut sellainen kuva, että kotijoukkue vain pelailee pois näitä Euro Hockey Tourin turnauksia alta. Olympiavuonna Tsekillä tai millään muullakaan joukkueella ei ole sellaiseen varaa. Jokainen ottelu on tässä vaiheessa kultaakin kalliimpi eikä Tsekki tee missään tapauksessa poikkeusta. Tsekki on sen verran saanut rumasti pataansa aikaisemmissa otteluissa, että tänään Tsekillä on yksinkertaisesti oltava täysin toinen ääni kellossa. Tsekille voi olla loistava asia, että tämä turnaus käynnistyy heidän osalta juuri Prahasta, sillä kotijoukkue saattaa saada vielä loistavan alun mikä voi johtaa vielä hyvään menestykseen myös Olympialaisissakin.

Suomen kannalta mielenkiinto kohdistuu ehdottomasti kolmeen pelaajaan. Ne löytyvät puolustuksesta nimeltä Petteri Nummelin, Jere Karalahti sekä Topi Jaakola. Heidän mahdollisuuksia mitataan juuri näissä otteluissa. He taistelevat muutamasta Olympiapaikasta riippuen tosin, että valitseeko Erkka Westerlund seitsemän vai kahdeksan puolustajaa. Tästä ottelusta on helppo odottaa erittäin vähämaalista, mutta Prahan kotietu nostaa Tsekin ennakkosuosikiksi. Tsekillähän on NHL:ssä oikeastaan vain yksi erittäin laadukas maalivahti, joten tässä turnauksessa näyttöhalut ovat maalivahtien kohdalla myös varmasti hurjalla tasolla. Aleksander Salak sekä Jakub Kovar ovat parhaimmillaan jopa molemmat menossa edustamaan Tsekkiä Sothsiin.

Veikkaussivut | Tuomas