Tsekki - Venäjä 10.11.2013 | Karjala turnaus

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/10/2013
Jaa tämä...

Aiheuttaako Venäjä kolmannen tappion Tsekille neljään päivään?

Tsekki – Venäjä, merkki 2, kerroin
Tsekki (+1) – Venäjä, merkki 2, kerroin

Sportingbetin kertoimet otteluun 4,60 | 4,40 | 1,57

 

 

Jääkiekon Karjala -turnaus päättyy tänään kahteen otteluun, päivän ensimmäisessä kamppailussa yhteen iskevät Tsekki sekä vastaan asettuva Venäjä. Kummallakaan joukkueella ei ole enään asiaa turnauksen voittoon, sillä illan jälkimmäisessä ottelussa Suomi todennäköisesti tulee saamaan vähintään yhden pisteen. Venäjä lähtee tähän otteluun suursuosikkina, sillä Tsekki on hävinnyt tässä turnauksessa Ruotsille 6-0 maalein sekä Suomelle 3-2 numeroin! Ruotsia vastaan Tsekki teki valtavasti karmeita virheitä ja ne maksoivat maaleja kovalla prosentilla. Suomea vastaan Tsekin puolustus toimi huomattavasti paremmin, mutta silti Tsekki sortui lopussa niin, että Suomi nappasi voiton. Venäjällä on tähän otteluun puolestaan voitto alla, sillä Venäjä hävisi Suomelle avausottelussa 3-4 numeroin, mutta eilen Ruotsi kaatui 5-2 murskalukemin.

Tsekistä ei ole tällä hetkellä oikeastaan mitään hyvää sanottavaa, sillä kaiken kaikkiaan Tsekin oma Euro Hockey Tour sujui erittäin heikosti ja sama on jatkunut myös tässä turnauksessa! Kahteen ensimmäiseen otteluun Tsekille ollaan tehty yhdeksän maalia, joten voittaminen on sillä tavalla täysin mahdotonta. Tsekki paransi peliään huomattavasti eilen Suomea vastaan, mutta valitettavasti sekin alkaa jo näkymään, että viidestä edellisestä ottelusta Tsekki on pystynyt voittamaan vain yhden. Tsekin oma kotiturnaus meni täysin penkin alle ja tätä menoa myös Karjala -turnauksesta on tuomisina neljän päivän osalta kolme tappiota.

Venäjä teki eilen selvää jälkeä Ruotsista, sillä tavallaan ottelu oli pelattu vierasjoukkueen hyväksi avauserän jälkeen. Venäjä pelasi Ruotsia vastaan hyvän ottelun viimeistelemällä maaleja hienoon tahtiin. Kaiken kaikkiaan Venäjä on aina liikenteessä äärimmäisen vahvalla kokoonpanolla, vaikka myös kieltäytymisiä onkin tullut. Venäjä tulee pelaamaan Sohtsissa kotiolympialaiset, joten Venäjän pelaajilla näyttöhalut ovat erittäin korkealla. Tämä ottelu on jo sen takia erittäin suuri näytönpaikka. Tsekki on jättänyt itsestään tähän mennessä niin heikon kuvan, että Venäjä nostetaan kamppailussa selkeän ennakkosuosikin asemaan. Kaiken järjen mukaan Tsekki ei voita Karjala -turnauksessa otteluakaan.

Veikkaussivut | Tuomas