VIDEO: Tshekin MM-joukkue saamassa huippuvahvistuksen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Tshekin MM-joukkue on vahvistumassa huippunimellä.

Jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-turnaus on saatu Helsingissä käyntiin. Tshekin MM-joukkue on saamassa todellisen huippuvahvistuksen, kun Boston Bruins päästää David Pastrnakin vahvistamaan Tshekin joukkuetta.

Pelaaja vapautuu Tshekin MM-joukkueen käyttöön puoliltaöin Yhdysvaltain aikaa.

– Hän on maajoukkueen käytettävissä tuohon aikaa, elleivät loukkaantumiset pakota meitä tekemään toisin, NHL-seuran GM Don Sweeney totesi.

– David on pelannut kaksi ottelua oltuaan sivussa seitsemän viikkoa. Oli hänen etunsa varmistaa, että pelaaja on täysin terve. Nyt haluamme, että hän on pääsee kuntoon, jossa voi vaikuttaa meidän peliimme.

Pastrnak on kärsinyt loukkaantumisista, sillä hänen jalkansa on ollut murtuneena. Kyseisessä tilanteessa hän blokkasi laukauksen joutuaan sairaslomalle, ja toipumiseen meni enemmän aikaa kuin ennakoitiin.

Vuosi sitten pelatuissa edellisissä alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa Pastrnak viimeisteli viidessä ottelussa maalin ja kuusi syöttöpistettä. NHL:n 46 runkosarjapelissä syntyivät puolestaan 27 tehopistettä.

Tshekki saa Pastrnakin mahdollisesti MM-joukkueeseensa jo kamppailuun Suomea vastaan. Punaiset saivat urakalleen heikon alun, kun he hävisivät avauspelissään rangaistuslaukausten jälkeen Venäjälle 1-2. Suomi kohtaa Tshekin uudenvuodenaattona.

Peliyhtiö Betsson on vahvasti mukana eri jääkiekkosarjoissa tarjoten markkinoiden parhaimpia kertoimia ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella. Peliyhtiö tarjoaa uusille asiakkaille myös erinomaisen talletusbonuksen.

Lähde: Yle, Boston Bruins

Lue myös:
NHL-blogi: Barkov ja Donskoi taituroivat maalit
NHL-blogi: Komarov ilmiliekeissä, Korpisalolle uran avausvoitto

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa