Tshekkihyökkääjä Ilveksestä Hämeenlinnaan!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 16/03/2018
Jaa tämä...

Jääkiekon SM-liigassa pelaava HPK on hankkinut vahvistusta hyökkäyspäähän.

Jääkiekon SM-liigassa pelaava HPK on hankkinut toisesta liigaseurasta Tampereen Ilveksestä Vojtech Polakin ensi kauden kattavalla sopimuksella.

30-vuotias hyökkääjä kiekkoili viime kaudella Ilveksen riveissä tehden 47 ottelussa tehot 14+23.

Myös Ilves oli aiemmin kiinnostunut tshekkiläisen jatkamisesta seurassa, mutta osapuolet eivät päässeet yhteisymmärrykseen jatkosta.

Polak tuo taitoa ja kokemusta

HPK:n joukkueeseen hän tuo päävalmentaja Pasi Arvosen mukaan taitoa ja kokemusta.

– Polak on erittäin taitava hyökkääjä, jolla on takanaan hyvä viime kausi Ilveksessä. Polak on kokenut pelaaja ja hänen mukanaan saadaan johtajuutta joukkueeseemme.

Vojtech Polak on NHL-seura Dallas Starsin toisen kierroksen varaus vuodelta 2003. Pohjois-Amerikassa Polakille on pelannut toistaiseksi viisi NHL-ottelua. Lisäksi takana on 162 kappaletta AHL-ottelua tehopistein 35+60.

Kolmen Pohjois-Amerikassa vietetyn kauden jälkeen Polak kiekkoili Tshekin ja Sveitsin pääsarjoissa sekä kaudella 2013-2014 KHL:ssä Dinamo Riikan riveissä.

Polak saapuu Hämeenlinnaan keskiviikkona.

– Tosi hyvällä fiiliksellä tulen Hämeenlinnaan ja odotan jo pääseväni tositoimiin. Olen harjoitellut kesän Tshekeissä ja käynyt muutaman kerran jäälläkin, Polak totesi.

Myös KooKoo pelaajakaupoilla

Rauman Lukon kasvatti Petri Lammassaari on tehnyt liiganousija Kouvolan KooKoon kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen. Lammassaaren sopimukseen sisältyy lisäksi kahden kuukauden koeaika.

Laitahyökkääjä debytoi SM-liigassa Lukon riveissä kaudella 2005–06. Lammassaari on pelannut urallaan 375 ottelua Suomen korkeimmalla sarjatasolla Lukossa, Bluesissa, KalPassa ja Sportissa.

Peliyhtiöt ovat vahvasti mukana tulevan SM-liigakauden tapahtumissa. Mikäli sinulla on jo valmiiksi oma mestarisuosikkisi, Unibet tähän erinomaisen mahdollisuuden lyödä omat vetosi sisään.

Lähteet: HPK, Kookoo

Lue myös:
Kazakstanilainen KHL-pelaaja haluaa takaisin NHL:ään!
Eero Elo vakuuttavassa iskussa KHL-harjoitusottelussa!

jvg nights