Jo-Wilfried Tsonga - Roger Federer 4.6.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 06/03/2013
Jaa tämä...

Onko Jo-Wilfried Tsongasta yllättämään sveitsiläistähteä?

Jo-Wilfried Tsonga – Roger Federer, merkki 2, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,37 | 1,55

Roland Garrosin ratkaisut lähenevät, Ranskan Jo-Wilfried Tsonga kohtaa Sveitsin Roger Federerin. Kyseessä on kaiken järjen mukaan erittäin mielenkiintoinen kohtaaminen. Jo-Wilfried Tsonga on pelannut tähän mennessä loistavaa turnausta, mutta tämä on ensimmäinen oikea ottelu Jo-Wilfried Tsongalle ja tässä ottelussa katsotaan, että kuinka Tsonga kestää kotiyleisön paineet. On aivan selvää, että Tsongalta odotetaan kotiyleisössä vain ja ainoastaan voittoa.

Roger Federer oli edellisessä ottelussaan yllättävän suurissa ongelmissa, mutta Roger Federer näytti jälleen viimeksi, että kuinka hyvästä pelaajasta on kysymys ja sveitsiläinen lähteekin tähän otteluun hyvistä lähtökohdista. Gilles Simonille tarjottiin jopa ottelun voittamista viime kierroksella, mutta ranskalainen suli ratkaisun aikoina täydellisesti.

Roger Federerille kaavio tässä turnauksessa on ollut loistava ja nyt Federerille tarjotaankin loistavaa mahdollisuutta edetä turnauksen loppuotteluun! Jo-Wilfried Tsonga omaa hurjat peruslyönnit ja tavallaanhan Federer voidaan lyödä ulos tästä ottelusta, mutta ihan sellaiseen ei tässä ole syytä uskoa. Federer ei ole massalla turnauksen mestariehdokkaita samalla tavalla kuin Rafael Nadal tai Novak Djokovic, mutta ovathan nämä kertoimet loukkaus sveitsiläistä kohtaan. Vetokupongille ehdottomasti Roger Federerin voitto, piste.

Veikkaussivut | Tuomas