Jo-Wilfried Tsonga - Edouard Roger-Vasselin 18.9.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Ranskalaiset vastakkain kotiyleisön edessä.

Jo-Wilfried Tsonga – Edouard Roger-Vasselin (+1,5 erää), merkki 1, kerroin 

PAFin kertoimet otteluun 1,26 | 3,70 

 

 

ATP-tennistä Metzistä, ranskalaisten keskinäisessä kohtaamisessa Jo-Wilfied Tsonga tekee paluun tenniskentille kamppailussa Edouard Roger-Vasselinia vastaan. Jo-Wilfried Tsonga ei ole pelannut otteluakaan Wimbledonin jälkeen, mutta tennisfanien riemuksi huipputaitava Jo-Wilfired Tsonga on jälleen mukana kiertueella. Vastustajana Edouard Roger-Vasselin sopii loistavasti Jo-Wilfried Tsongalle, sillä Edouard Roger-Vasselin ei oikeastaan omaa mitään sellaista mitä Jo-Wilfried Tsongalla ei ole. Edouard Roger-Vasselin ei ole syksyn aikana saanut kiertueella mitään aikaan, US Openissakin matka päättyi toisella kierroksella Saksan Philipp Kohlscreiberia vastaan.

Näyttöhalut ovat varmasti Jo-Wilfried Tsongalla hurjaa luokkaa kotiturnauksessa, sillä tosissaan edellisestä ottelusta on valtavasti aikaa. Pelituntumassahan Jo-Wilfried Tsonga on selkeästi Edouard Roger-Vasselinia jäljessä, mutta toisaalta taidoiltaan Jo-Wilfried Tsonga on ehdottomasti TOP-10 tasoa. Oli todella harmi, että Jo-Wilfried Tsonga joutui luovuttamaan Wimbledonissa kamppailun Ernests Gulbisia vastaan. 

Lähtökohtaisesti Jo-Wilfried Tsonga on erittäin suosittu pelaaja oikeastaan missä päin maailmaa tahansa ja varsinkin Ranskassa riittää hurja määrä Jo-Wilfried Tsongan kannattajia. Tällä alustalla vaikuttaisi siltä, että Jo-Wilfried Tsonga on lähellä viedä ottelun suoraan kahdessa erässä. Kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen kohtaaminen on tiedossa.

Veikkaussivut | Tuomas