Tuleeko brasilialaistähdelle Kolumbia-ottelusta lisää pelikieltoa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

KUVA: AFP

Veikkaussivujen toimitus | Tuomas 19.6.2015

Jalkapallon Copa American ottelussa Brasilian ja Kolumbian välillä brasilialaisten ainoa huolenaihe ei ollut joukkueen häviäminen, sillä Brasilian suurin hyökkääjätähti Neymar saattaa saada ottelun tapahtumista lisää pelikieltoa. 

Neymar sai Copa American ottelussa Kolumbiaa vastaan punaisen kortin ottelun loppuvihellyksen jälkeen, kun hän potkaisi pallon kohti Kolumbian pelaajaa ja yritti puskea päällään toista vastustajan pelaajaa.

Neymar ei ollut ainoa pelaaja, joka lensi tilanteessa ulos, sillä myös Kolumbian hyökkääjä Carlos Bacca ajettiin kentältä. Hän työnsi Neymaria selästä.

Jo aiemmin saamansa keltaisen kortin vuoksi Neymar on sivussa alkulohkon päätöspelistä. Tuolloin Brasilia tulee kohtaamaan Venezuelan. Perun voitto Suomen aikaa viime yönä juuri Venezuelasta tarkoittaa, että lohko C:ssä tilanne menee yhä mielenkiintoisemmaksi.

Brasilian avainpuolustajiin kuuluva Dani Alves totesi kamppailun päätteeksi oman näkemyksensä tilanteesta.

–  Erotuomarit eivät saa ajatella, että he ovat tähtiä. He eivät ole, he ovat täällä kontrolloimassa peliä, Brasilian puolustaja murisi.

Neymarin tilannetta käsitellään perjantaina

Neymarin tilannetta käsitellään lisää perjantain aikana. Hän saattaa saada lisää pelikieltoa ja näin ollen se tarkoittaisi sitä, että hyökkääjätähti joutuisi olemaan sivussa myös puolivälieristä tai senkin jälkeen, jos Brasilian jatkaa turnauksessa.

Peliyhtiö Unibet piti Copa American ensimmäisinä päivinä Brasiliaa toiseksi suurimpana mestarisuosikkina heti Argentiinan jälkeen. Tällä hetkellä kuitenkin kertoimissa Chile on noussut ohi Brasilian.

Lähde: Yle

Lue myös:
Juventuksessa käyvät ovet, myös Pukki liikenteessä!
Ensi kauden Mestarien liigan ohjelma alkaa hahmottua!