Tulosveto

Tulosveto lisää jännitystä peleihin

Tulosveto kupongista esimerkki Unibetin sivuilta.

Tulosveto on yksi vedonlyönnin muodoista, jossa pyritään veikkaamaan oikein yksittäisen ottelun lopputulosta. Tarkemmin sanottuna ottelun lopputulos tarkoittaa tulosvedossa ainoastaan varsinaista peliaikaa, eikä jatkoaikaa tai mahdollisia rankkareita oteta huomioon lainkaan. Tulosveto ohjeet pelaajille käsittävät melko yleisiä ohjeita, pelaa maltilla ja hae vedonlyöntisivuilta parhaat kertoimet. Saatat yllättyä kun luet erilaiset tulosveto vihjeet, perustuloksen kerroin saattaa vaihdella hyvinkin radikaalisti. Parhaat kertoimet tulosvetoon löydät netin eri pelisivustoilta.

Kiinteät tulosveto kertoimet

Ulkomaiset peliyhtiöt tarjoavat aina kiinteät kertoimet tulosvetoon, aivan kuten pitkävetoonkin. Pelaajan kannalta tämä on hyvä, koska kerroin on tiedossa etukäteen, joten listoilta voi jo vetoa lyödessä poimia parhaat kertoimet eikä tarvitse pelätä kertoimen putoamista.

Veikkaus sen sijaan ilmoittaa lopullisen kertoimen vasta sitten kun kohde on suljettu ja käyttää kohteen tulosvetokertoimiin laskukaavaa, joka on palautusprosentti x pelivaihto / tuloksen kokonaispanostussumma.

Esimerkiksi kuvan kohteeseen Tappara – HIFK 13.3.2012 Unibetilta sai kertoimeksi 21,00, kun taas kotoinen Veikkaus tarjosi kyseisellä hetkellä kertoimeksi 10,90. Tämän lisäksi Veikkaus tarjoaa lähestulkoon aina tulosvetoon muuttuvia kertoimia, mikä tarkoittaa ettei pelaaja aina tiedä vetonsa lopullista kerrointa. Tämä ei ole tietenkään vedonlyöjän etu. Ulkomaisten vedonlyöntisivujen palautusprosentti on suurempi kuin Veikkauksen, , joskin veikkaus kertoimet voittajaveto, ja muihin vetomuotoihin ovat pikkuhiljaa lähentyneet ulkomaisten vedonlyöntitoimistojen kertoimia. Joissain kohtaa ne voivat olla jopa paremmat, mutta se on ennemminkin poikkeus kuin sääntö.

Parhaat tulosveto pelisivustot

Tulosvetoon suosittelemme erityisesti Nordicbetiä. Unibet on toinen erittäin hyvä vaihtoehto, joka tarjoaa mm. 0-0 takuun Mestarien liigan tulosvetoihin. Katso myös veikkausvihjeitä suosituimpiin otteluihin vihje -osiostamme.

Tulosveto vihjeet voit hyödyntää jokaisella sivustolla, sillä taatusti jokainen sivusto joka on ottelun ottanut vedonlyöntikohteeksi, tarjoaa siitä myös tulosvetoa.

Kansainvälisillä veikkaustoimistoilla paremmat kertoimet

Tulosvetoa pelataan siis ulkomaisilla vedonlyöntiyhtiöillä huomattavasti paremmilla kertoimilla kuin kotoisella Veikkauksella. Lisäksi on huomioitavaa, että myös kohdevalikoima on selkeästi suurempi, sillä voit itse valita mistä otteluista haluat vetoa lyödä. Tulosvetoa voit siis pelata kaikista kaikista huippusarjoista kuten NHL, SM-liiga, Mestarien Liiga, Valioliiga, La Liga, Serie A, Bundesliga jne. ulkomaisilla vedonlyöntiyhtiöillä. Ja kohteena voi olla ottelu, ensimmäinen puoliaika, erä tai joku muu ennalta määrätty aikajakso tai ottelun aika.

Näiden lisäksi on laskettava ulkomaisten vedonlyöntisivustojen eduksi se, että niillä on suuremmat panosrajat ja se että saat erilaisia rahanarvoisia bonuksia tallettamillesi rahoille. Kelpaisiko ilmainen peliraha, talletuksen päälle annettava talletusbonus tai vaikkapa ilmaiskierrokset kasinolle?

Tulosvetobonukset kannattaakin hyödyntää maksimaalisesti, sillä ne ovat peliyhtiön tarjoamaa rahaa suoraan pelaajille. Voit myös parhaassa tapauksessa saada talletusbonusta omalle talletuksellesi vaikka olisit ollut jo pidemmän aikaa sivuston ilmaisen pelitilin haltija. Näitä tarjouksia kannattaa tarkkailla.

Tulosveto – Kuinka pelata?

Tulosvedossa voi pelata yksittäistä tulosta esim. 2-1, mutta suosittelemme käyttämään järjestelmää, koska tarkkaa tulosta on vaikea veikata oikein yhdellä rivillä. Järjestelmässä voit merkata molemmille joukkueille haluamasi määrän merkkejä eli maalimäärää, parantaaksesi voiton mahdollisuutta. Voit veikata esimerkiksi, että kotijoukkue tekee 2, 3 tai 4 maalia ja vierasjoukkue 1 tai 2 maalia. Jos haluat pelata kupongillesi enemmäin kuin yhden kohteen tulosvetoa, on kyseessä moniveto.

Tulosveto ohjeet ja tulosveto vihjeet usein käsittävät tilastoihin ja vihjeen tekijän ajatuksiin perustuvan tulosvetohaarukan, eli sen johon ottelun oletetaan osuvan tulokseltaan. Vedonlyöntisivustot tarjoavat pienimmät kertoimet niihin tuloksiin jotka osuvat otteluun todennäköisemmin, eli mitä isompi kerroin sen epätodennäköisempää on se että tulos osuu oikeaan.

Tulosveto säännöt kannattaa lukaista aina uudella sivustolla, käytännössä ne ovat hyvin pitkälle samat, mutta vaikeuksien ja mielipahan välttämiseksi suosittelemme lukemaan säännöt tämänkin pelin osalta tarkkaan läpi.

Mistä löydän parhaimmat kertoimet tulosvetoon?

Lähes kaikilla vedonlyöntiyhtiöillä on parempi palautusprosentti tulosvetoon kuin Veikkauksella, mutta Betfair tarjoaa isoihin otteluihin parhaimmat kertoimet (kuten esim. Mestarien liigaan, Valioliigaan jne). Jos peli ei taas ole kansainvälisesti kauhean suosittu (esim. SM-liiga, Veikkausliiga) paras vedonlyöntiyhtiö on Unibet sekä Nordicbet.

Tulosveto kertoimet ja niiden vertailu voi olla hyvinkin kannattavaa ja eroja on todella paljon.

Tämän takia suosittelemme rekisteröimään ilmaisen pelitilin usealle eri vedonlyöntisivustolle, jotta sinä olet valmiina hyödyntämään markkinoista poikkeavan tulosvetokertoimen. Sama tietenkin pätee kun kyseessä on moniveto kertoimet tai pitkäveto kertoimet.

 

Tulosveto knoppi:

Veikkauksen kaikkien aikojen suurin tulosvetokerroin on ollut 20 096,30. Kyseinen kerroin syntyi, kun Hyvinkää hävisi Kiteelle kotonaan pesäpallokauden avausottelussa vuonna 1997 5-17. Voitto tuolla kertoimella oli 33 799 euroa, toki tietenkin vielä tuohon aikaan markkoina maksettuna.

Älä panosta vaimoa peliin
Paikallisessa korttipelissä Andrei Karpovilta loppuivat rahat kesken, joten hän pisti pottiin vaimonsa. Karpovin vaimo oli tilanteen kuullessaan niin vihainen, että hän kunnioitti vetoa, otti eron ja lähti potin voittaneen pelaajan mukaan.

Lue myös nämä:

Moniveto
Vakio
Keno
Lotto