Tunnettu urheilulehti rankkasi NHL:n parhaat pelaajat - Suomen supertähti ykköskenttään!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Sports Illustrated nosti suomalaistähden kovaan seuraan.

Amerikkalainen urheilulehti Sports Illustrated muodostanut kolme tähdistökentällistä tulevaa kautta silmälläpitäen. Kyseessä onkin aivan uusi rankkaus-systeemi, sillä SI-lehti ei ole tehnyt moisia fantasiakentällisiä kertaakaan ennen.

Suomalaisittain kentälliset ovat erittäin maukasta katseltavaa, sillä ykköskentän maalia on lyöty vartioimaan Boston Bruinsia edustava Tuukka Rask. Tämä siis tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että suomalaisveskari on arvioitu NHL:n maalivahdeista parhaimmaksi.

[ Veikkaussivujen vihjeosastolla tarjolla tärppiä maanantain Valioliiga-matsiin Stoke-Newcastle! Voit myös poimia Nordicbetilta peräti 50€ riskittömän vedon suoraan tästä linkistä! ]

Rask on kentällisessä kovassa seurassa. Ykkösketjun hyökkääjät ovat Pittsburgh Penguinsin Sidney Crosby, Chicago Blackhawksin Patrick Kane sekä Dallas Starsin Jamie Benn.

Puolustajat ovat taasen Nashville Predatorsin Shea Weber ja Montreal Canadiensin P.K. Subban.

– Yksikään pelaaja ei ole voittanut parhaan maalivahdin Vezina-palkintoa kahdella kaudella peräkkäin sitten Martin Brodeurin 2007 ja 2008. Bruins-vahti on voimiensa tunnossa. Viime kaudella hän johti liigaa tasakentällisten torjuntaprosentissa ja nollapeleissä. Hän voi vielä kehittyä henkisellä puolella, sillä hän voi reagoida päästettyyn maaliin tunteikkaasti, mutta teknisesti hän on vertaansa vailla, Sports Illustrated ennakoi.

Sports Illustratedin tähdistökentälliset kokonaisuudessaan:

1. kenttä
Benn – Crosby – Kane
Weber – Subban
Rask

2. kenttä
Taylor Hall – Steven Stamkos – Corey Perry
Drew Doughty – Victor Hedman
Henrik Lundqvist

3. kenttä
Gabriel Landeskog – Claude Giroux – Aleksandr Ovetshkin
Ryan McDonagh – Brent Burns
Cory Schneider

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut