"Tuntematon" suomalaisnuori sai kutsun NHL-seuran harjoitusleirille!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 07/04/2014
Jaa tämä...

Winnipeg Jets kutsui nuorille pelaajille suunnatulle harjoitusleirille yhden mielenkiintoisen suomalaisnimen.

NHL-seura Winnipeg Jets ilmoitti torstaina paikallista aikaa ne pelaajat, jotka on kutsuttu nuorille lupauksille järjestettävälle harjoitusleirille. Tuttavammin ”development camp” -nimellä tunnetulle leirille kutsuttiin yhteensä 37 pelaajaa, joista suurin osa on Jetsin omia varauksia.

Mukaan kuitenkin mahtuu myös muita lahjakkaita nuorukaisia, jotka eivät kuitenkaan ole tarttuneet varaustilausuuksissa yhdenkään NHL-seuran haaviin. Yksi näistä pelaajista 21-vuotias Kalle Kossila.

Suomalaissentteri pääsee siis esittelemään taitojaan Jets-organisaatiolle, ja mikäli kaikki sujuu mainiosta, voi takataskussa olla piakkoin NHL- tai AHL-sopimus.

[ Perjantai-ilta alkaa huimalla Ranska-Saksa -matsilla! Nordicbetin kertoimet: 3,08 | 3,15 | 2,51. Betsaa peräti 50€ riskittömästi tästä! ]

Kossila pelasi vielä kaudella 2011-12 Bluesin väreissä A-nuorten SM-sarjaa. Siellä nuorukainen takoi varakapteenin statuksella hirvittävät 20+37=57 tehot vain 32 ottelussa.

Tuon huippusesongin jälkeen Kossila kuitenkin suuntasi rapakon taakse yliopistosarja NCAA:han ja nuorukaisen kaksi viimeistä kautta on sujunut St. Cloud State Universityn joukkueessa varsin mallikkaaseen tahtiin. Otteluita on kertynyt vyölle 77 kappaletta ja tehoja puolestaan 28+45=73.

NHL-varaukseen eivät esitykset riittäneet, mutta nyt Kossila saa erinomaisen tilaisuuden taitojensa näyttämiseen.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut