VIDEO: Tuomari heilui aseen kanssa kentällä Brasiliassa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 21/03/2018
Jaa tämä...

Usein urheilua seuraavat ihmiset unohtavat sen faktan, että myös tuomarit ovat ihmisiä. Tuomarit saavat usein lokaa niskaansa läpi ottelun sekä faneilta ja pelaajilta vaikka kaikki tuomiot olisivat oikein tuomittuja. Tällä kertaa yksi Brasilialainen tuomari sai tarpeekseen…

Jalkapallotuomari Gabriel Murtalla nimittäin pimeni lopullisesti Brasilian alasarjaottelussa. Brasilian alasarjaottelussa viheltänyt Murta vihelsi Amantes de Bolan joukkueen pelaajien mielestä väärin. Perinteisen suun soittamisen lisäksi pelaajat alkoivat töniä ja potkia Murtaa, ja tuomari pakenikin sekasortoa pukusuojaan.

Tuomari on kuitenkin nähtävästi katsonut Netflixistä hieman liikaa huumeparoni Pablo Escobarista kertovaa rikossarja Narcosia. Murta nimittäin palasi kopista nopeasti antamaan varoituksen huonosti käyttäytyneille pelaajille. Tosin tällä kertaa Murtalla oli kädessään keltaisten ja punaisten korttien sijaan ase!

Tuomari alkoikin käyttäytyä ase kädessään hyvin uhkaavasti pelaajia kohtaan, ja avustavien tuomarien oli pakko mennä väliin rauhoittelemaan malttinsa kadottanutta tuomaria. Tapauksesta ei koitunut lopulta kenellekään fyysisiä vahinkoja. Murta joutuu kuitenkin tekojensa seurauksena ottamaan osaa psykologisiin testeihin. Viranomaiset päättävät miehen rangaistuksesta syyntakeellisuuden selvittyä.

Ohessa vielä videomateriaalia tilanteesta, joka olisi riistäytynyt käsistä ilman Murtan kollegoiden nopeaa toimintaa:

Tällä viikolla pelataan jälleen Mestarien Liigaa. Suurimmat vedonlyöntiyhtiöt kuten Unibet ja Bet365 tarjoavatkin Mestarien liigan otteluihin  todella kattavan Live-vedonlyönnin, joka takaa jalkapallon ystäville jännitettävää otteluiden viime sekunneille asti

Lue myös:

Opas Mestarien liigan veikkaukseen!

Karl-Heinz Rummenigge ei aio päästä irti manageristaan!