VIDEO: SM-liigan maalipörssin kärjessä todellinen yllätysnimi!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 19/02/2018
Jaa tämä...

Vaasan Sportin hyökkääjä on pelannut mahtavan alkukauden.

Vaasan Sportissa pelaava Tuomas Vänttinen johtaa jääkiekon SM-liigan maalipörssiä. Työteliäs hyökkääjä on viimeistellyt alkukauden aikana 21 ottelussa 11 maalia. Sillä irtoaa maalipörssin kärkipaikka.

– En olisi todella odottanut tätä itsekään, Vänttinen jutteli Savon murteellaan.

– Sitä olen yrittänyt toitottaa, että kausi on pitkä. Turha tässä on alkaa paukuttaa henkseleitä. Mutta ihan ok alku. Olen nauttinut pelaamisesta tosi paljon.

Vänttinen on tunnettu etenkin alivoimapelaamisesta, uhrautumisesta ja kiekkojen blokkaamisesta, mutta alkukauden aikana miehestä on kasvanut Suomen korkeimman sarjatason maalihai.

Vänttinen on jo rikkonut oman yhden kauden maaliennätyksensä. SM-liigan yhdeksänneksi tehokkaimman pelaajan plusmiinus-lukema on vaasalaisseuran paras, +8.

Keväällä 2012 Vänttinen teki vuoden sopimuksen HPK:n kanssa ja pelasi Hämeenlinnassa kolme vuotta. Kaudeksi 2015 – 2016 hän siirtyi Vaasaan.

Sport on tällä hetkellä erinomaisessa pelivireessä. Vaasalaisseura on voittanut kolme edellistä otteluaan, ja jokaisella kerralla punaiset viimeistelivät neljä maalia tai enemmän.

SM-liigassa pelataan maanantaina yksi ottelu, jossa Lappeenrannan SaiPa matkustaa Kärppien vieraaksi.

KHL-kaukalossa Jokerit matkustaa Jugran vieraaksi. Vihjeen ottelusta näet tästä.

Peliyhtiö Veikkaushuone tarjoaa jääkiekkosarjoihin erinomaiset kertoimet ennen otteluiden alkua kuin myös livevedon puolella.

Lähde: Haastattelut Iltalehti

Lue myös:
NHL-blogi: Tuukka Rask illan kirkkain tähti
VIDEO: Tulevalla Olympiaisännällä ei ole mitään jakoa NHL-tähtiä vastaan

Betway mainos
Betway Spesiaali!
Betway mainos
100€ Ensitalletusbonus
Pelaa