Turkki - Kreikka 7.9.2013 | Koripallon EM-kilpailut

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/07/2013
Jaa tämä...

Turkki tiukan paikan edessä Kreikkaa vastaan.

Turkki – Kreikka, merkki 1, kerroin 
Turkki (+6,5 pistettä) – Kreikka, merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 3,55 | 1,30 

 

 

Koripallon EM-kilpailuiden ottelutarjontaa, illan jännittävässä kohtaamisessa Turkki saa vastaansa Kreikan. Etukäteen ennen turnausta Turkkia veikkailtiin yhdessä Kreikan kanssa ylempään keskikastiin, mutta tähän mennessä vain Kreikka on onnistunut säilyttämään oman tasonsa. Kreikka on voittanut molemmat ottelunsa tähän mennessä, mutta toisaalta nyt Kreikka joutuu tiukan paikan eteen. Kreikka on voittanut tässä turnauksessa Ruotsin sekä Venäjän, mutta varsinkaan Ruotsia vastaan käytyä kamppailua ei voida pitää oikeastaan minkäänlaisena mittarina.

Turkki on nolannut itsensä tässä turnauksessa täydellisesti, sillä turkkilaiset eivät ole voittaneet vielä otteluakaan! Turkki on erittäin laadukas joukkue ja varsinkin isojen pelaajien tulisi antaa Turkille hyötyä jatkoa ajatellen. Suomea vastaan Turkki ei yksinkertaisesti vain pärjännyt Suomen erinomaiselle puolustukselle ja puolestaan viimeksi Turkki yllättäen hävisi Italiaa vastaan. Näin ollen Turkilla ei ole varaa tätä ottelua hävitä.

Joukkueiden välinen perustasoero on täysin olematon, joten Turkin kertoimet nousevat hienoiksi yllätysvaihtoehdoiksi! Kreikan tilanne lohkossa on erinomainen, kun taas Turkin tilanne on todella heikko. Turkki ei yksinkertaisesti voi tätä ottelua hävitä, muutenhan Turkilla olisi kolmesta ottelusta kolme tappiota. Lähtökohdat on syytä arvioida tasaisimmaksi kuin kertoimet osoittavat.

Veikkaussivut | Tuomas