Turkki - Suomi 4.9.2013 | Koripallon EM-kilpailut

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/04/2013
Jaa tämä...

Suomi haastaa EM-koriksen avausottelussa vahvan Turkin.

Turkki – Suomi (+9,5 pistettä), merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,18 | 4,50 

 

 

Varmasti odotetut Koripallon EM-kilpailut lähtevät tänänä käyntiin Suomen osalta kamppailulla erittäin vahvaa Turkkia vastaan. Turkki voitti viimeiseksi jääneessä harjoitusottelussa Puolan 81-68 numeroin. Turkin joukkue on liikenteessä tälläkin kerralla laadukkaalla miehistöllä, mutta on otettava huomioon, että Turkki ei ole mestarisuosikeita millään tavalla. Suomi tulee pärjäämään Turkille valmistautumisessa erinomaisesti. Suomi on tässä asiassa Euroopan aivan kärkimaita ja onkin mielenkiintoista nähdä, että kuinka Turkin kurinalaisuus tulee pysymään, sillä sehän ei Turkin vahvuuksiin kuulu millään tavalla.

Turkilla on liikenteessä erittäin isokokonen ryhmä, joten Suomen tulee pelata temmon sekä liikkeen kautta Turkkia vastaan! Turkilla on tosissaan paljon kokoa joukkueessaan, muutamana esimerkkinä voisi mainita esimerkiksi Hedo Turkoglun sekä Ömer Asenin. Kuitenkin merkittävä pointti on se, että Turkki ei tähän otteluun pääse parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Turkilla on ollut ongelmia takamiestensä kanssa ja niin asia tulee olemaan myös tässä ottelussa. 

Näin ensimmäisessä ottelussa yllätykset ovat ehdottomasti normaalia todennäköisempiä ja varsinkin tasoituksella Suomi mahtuu hyvin mukaan vetokupongille. Turkin kurianalaisuus voi hyvinkin olla juuri yksi asia, mistä Suomi saattaa saada vielä paljon etua. Mielenkiintoinen ottelu heti tiedossa.

Veikkaussivut | Tuomas