VIDEO: Turkin salama-alku liikaa Huuhkajille

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 18/03/2018
Jaa tämä...

Sinivalkoiset tekivät turhan reissun Antalyaan.

Jalkapallon MM-karsinnoissa Suomi matkusti Turkin vieraaksi. Markku Kanervan alaisuudessa sinivalkoiset saivat kylmää kyytiä jo ensimmäisten minuuttien aikana, ja loppunumerot kirjattiin ennakkosuosikin eduksi maalein 2-0. Kahdestatoista edellisestä kotipelistään punamustat ovat saalistaneet peräti kahdeksan voittoa ja neljä tasapeliä. Suomi sen sijaan ei saanut taaskaan osumia aikaiseksi.

Suomen joukkueen päässä soi ensimmäisen kerran, kun alle kymmenen peliminuuttia oli kellossa. Turkin käytännössä ensimmäinen kunnollinen hyökkäys päättyi maaliin, kun isäntien Cenk Tosun iski vasemmalta tulleen keskityksen ohi Huuhkajien Lukas Hradeckýn.

Muutamia minuutteja myöhemmin Turkki viimeisteli toisen maalin, ja jo tässä vaiheessa kamppailu oli lähellä ratkaisuaan. Maalissa Tosun oli jälleen asialla siten, että Besiktas-hyökkääjä nousi kulmapotkussa Joel Pohjanpaloa korkeammalle ja puski pallon verkkoon.

Ensimmäisellä puoliajalla Turkki oli selvästi hallitsevampi osapuoli. Toisella jaksolla kotijoukkue höllensi otettaan, ja Suomi pääsi rakentelemaan hyökkäyksiä. Paras maalintekopaikka aukesi Teemu Pukille, mutta hyökkääjä ei onnistunut tekemään osumaa.

Voitollaan Turkki nousi MM-karsintojen Euroopan I-lohkossa kahdeksaan pisteeseen. Suomi jatkaa ainoastaan yhden pisteensä turvin samassa ryhmässä toiseksi viimeisenä. MM-karsinnoissa pelataan lauantaina ja sunnuntaina vielä runsas määrä tärkeitä otteluita.

Tsekkaa parhaat jalkapallon pelikohteet Unibetilta>>

Lue myös:
VIDEO: Mestarien liigan puolivälieräjoukkueet selvillä – otteluparit arvotaan perjantaina
VIDEO: Jesse Lingardilta Valioliigassa mahtava maali

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa