Dmitry Tursunov - Martin Klizan 12.8.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 08/12/2013
Jaa tämä...

Jatkuuko Dmitry Tursunovin erinomainen syksy Cincinnatissa?

Dmitry Tursunov – Martin Klizan, merkki 1, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 1,53 | 2,38 

ATP-tennis jatkuu tällä viikolla Cincinnatissa, ensimmäisen kierroksen ottelussa vastakkain asettuvat Venäjän kokenut Dmitry Tursunov sekä Slovakian Martin Klizan. Dmitry Tursunov ei pelannut viime viikolla Montrealissa, mutta toissa viikolla Washingtonissa Dmitry Tursunov pelasi itsensä puolivälieriin ja myös nyt Cincinnatissa Dmitry Tursunovilla on alla kaksi karsintaottelua erinomaisella menestyksellä! Dmitry Tursunov on selkeästi ATP-sijoitustaan parempi pelaaja, Washingtonissa Dmitry Tursunov jätti itsestään erinomaisen kuvan.

Martin Klizan on pelannut erittäin vähän otteluita kovilla kentillä, sillä tarkalleen sanottuna Martin Klizan pelasi Montrealissa viime viikolla tippuen toisella kierroksella eikä muuten slovakialainen ole pelannutkaan. Martin Klizanille kausi on joka tapauksessa muutenkin ollut erittäin vaikea. Wimbledonissahan Martin Klizan tippui heti ensimmäisellä kierroksella. Alkuvuodesta pelattiin kovilla kentillä joitain turnauksia eikä Martin Klizan saanut silloinkaan mitään aikaan. Esimerkiksi Indian Wellsissä Martin Klizan tippui ensimmäisellä kierroksella.

Dmitry Tursunov on pelaamassa erinomaista syksyä ja tällä hetkellä kokenut venäläinen on mahtavassa pelivireessä! Martin Klizanin pelivire ei ole vakuuttanut oikeastaan tällä kaudella missään vaiheessa, joten vaikeaa tulee slovakialaisella olemaan myös tässä ottelussa. Dmitry Tursunov on ehdottomasti vahvoilla.

Veikkaussivut | Tuomas