Tuukka Raskin harteille kasataan jälleen iso vastuu ensi kaudella

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Bruinsilla mielenkiintoinen tilanne

NHL-seura Boston Bruins lähtee kirkastamaan kilpeään tulevalla kaudella. Joukkue jäi viime sesongilla yllättäen pudotuspelien ulkopuolelle, vaikka Bruinsin ympärille oli ladattu jälleen suuret odotukset.

Suomalaisittain mielenkiintoisin kysymys kohdistuu tällä hetkellä Bostonin maalivahtiosastolle. Tuukka Rask pelasi viime kaudella huikeat 70 ottelua, eikä homma ole helpottumassa myöskään tulevalla kaudella. Bruinsilla ei ole vielä vakuuttavaa kakkosmaalivahtia suomalaisen takana.

Ruotsalainen Niklas Svedberg suuntasi KHL-jäille peliajan perässä. Bruinsilla onkin Raskin lisäksi kolme maalivahtia, joilla ainoastaan yhdellä on kokemusta NHL:stä. 21-vuotias Malcolm Subban on pelannut yhden NHL-matsin, eikä miestä voida pitää vielä varmana torjujana. Jeremy Smith on lupaava veskari, mutta hänellä ei ole vielä allaan yhtään NHL-ottelua, joten kysymyksiä riittää.

[interaction id=”55d1abd35323c30959d6ab92″]

Bruinsin kenttäpelaamisella iso merkitys Raskin suoritukseen

Rask tulee pelaamaan jälleen ison määrän otteluita tulevalla kaudella. Yleisessä keskustelussa suomalaisen viime kausi on leimattu huonoksi, vaikka mies pelasi 70 ottelua torjuntaprosentilla 92,2. Boston pelasi heikon kauden, eikä joukkueesta löytynyt hyvää kakkostorjujaa, joten Raskia ei voida syyttää Bruinsin heikosta kaudesta.

NHL.comin kiekkotoimittaja Matt Kalman kirjoittikin, että Bruinsin on pelattava joukkueena paremmin Raskin edessä, jotta suomalainen pääsee parhaalle tasolleen. Rask pystyy tarjoamaan joukkueelle voiton avaimet joka ilta, mutta on eri asia, käyttääkö Bruins tilaisuudet hyväkseen.

Veikkaussivut .com ja useat vedonlyöntisivut ovat jälleen vahvasti mukana kaikkien syksyllä alkavien kiekkosarjojen arjessa. Veikkaussivut tarjoaa lähes jokaiselle kiekkokierrokselle parhaat vihjeet, ja esimerkiksi peliyhtiö Unibet tarjoaa jo nyt mahdollisuuden veikata ensi kauden otteluita ja mestaria niin kotimaisen Liigan, KHL:n kuin NHL:nkin osalta. Käy veikkaamassa omaa suosikkiasi!

Lue myös:

Lista: Jääkiekkokaulaloiden hurmurit!

Penguins sopimukseen Sergei Goncharin kanssa!

unibet