VIDEO: Näin maalivahdit tuulettavat ja irroittelevat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 12/09/2015
Jaa tämä...

Kyllähän maalivahditkin osaavat tuulettaa!

Maalivahdit, nuo jääkiekkokenttien outolinnut ja pelottomat sankarit ovat arvoltaan tärkeimpiä yksittäisiä pelaajia mitä jääkiekkojoukkue voi sisältää. Totta kai joukkue on yhtä vahva kuin sen heikoin lenkki ynnä muuta sellaista, mutta tosiasia on se että menestyvä joukkue tarvitsee voittavan maalivahdin.

Kenttäpelaajista, valmentajista ja huoltajista poiketen maalivahtien pelin sisällä näkyvät tunteet eivät juuri pääse esille. Kenttäpelaajien ja vaihtopenkin tuuletukset maalinjälkeen ovat tuttu näky TV-lähetyksissä, mutta entä maalivahdit? Nököttävätkö he maalien ja voitettujen otteluiden jälkeen eleettömästi maalinsuulla? No ei todellakaan! Tästä syystä Veikkaussivut.com jakaakin tänään lukijoilleen videon, jonka pääosassa ovat vain ja ainoastaan jääkiekkomaalivahdit. Eikä videolla ihan mitä tahansa veräjänvartijoita, vaan erityisesti onnellisia sellaisia.

Ja tottahan toki kun puhutaan videosta jossa esiintyy joukko maailman parhaita maalivahteja, niin siellä on tietenkin myös vahva suomalaisedustus. Sillä maamme maalivahdit ovat sekä maailman parhaita torjujia että bailaajia.

Ota siis alta haltuun video ”5 Minutes of Happy Goalies”, ja virittäydy positiivisissä tunnelmissa kohtia alkavaa pikkulauantai-iltaa.

Kotimaisessa Liigassa voi nähdä onnellisia maalivahteja seuraavan kerran tänä iltana, kun Oulun Kärpät isännöi kierroksen ainoassa ottelussa Vaasan Sportia.

Peliyhtiö Guts tarjoaa erinomaiset kertoimet jääkiekkosarjoihin ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella.

Lue myös:

Kalpa on pysäyttämätön vieraskaukaloissa
Klassikkovideo: Ron Hextall tekee maaliin Boston Bruinsia vastaan vuonna 1987

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa