New York Rangers kavensi ottelusarjan - Tuukka Rask sähläsi maalilla

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Rangers otti avausvoiton playoff-sarjassa Boston Bruinsia vastaan.

Viime yön ottelu oli jo pedattu Boston Bruinsin konferenssin finaalipaikan varmistumiselle, mutta Rangers ei suostunut nöyrtymään suoraan neljässä ottelussa. Helposti Rangersin voitto ei irronnut, ratkaisu syntyi vasta jatkoajalla. Rangersin suorituksen arvoa nostaa sekin, että joukkue oli ottelun aikana jo kahdesti tappioasemassa.

Ottelun ensimmäiset maalit nähtiin toisessa erässä, kun Boston pääsi iskemään kahdesti ylivoimalla. Ensimmäisen maalin niittasi Nathan Horton ja toisen Torey Krug, jolle maali oli jo kolmas neljässä urallaan pelaamassaan playoff-ottelussa.

Rangers kavensi ottelun Tuukka Raskin avustuksella. Rangersin Carl Hagelin laukoi erittäin kevyesti rystyltä kiekon kohti Bruinsin maalia. Kiekko muutti matkalla suuntaa Bruins-pakki Johnny Boychukista. Rask kompastui omiin luistimiinsa, kaatui ja kiekko lipui maaliin.

Rangers tuli tasoihin kolmannen erän alussa, kun Derek Stepan riisti kiekon Zdeno Charalta ja laittoi kiekon Bruinsin häkkiin. Tyler Seguin vei Bruinsin kolmannessa erässä vielä 2-3 johtoon, mutta Rangers ei heittänyt pyyhettä kehään. Ajoittain erittäin tahmeasti toiminut Rangers ylivoima toimi viime yönä erittäin hyvin. Rangers iski tasoituksen kaksi sekuntia ylivoiman päättymisen jälkeen. Tasoituksen viimeisteli Brian Boyle.

Ratkaisu nähtiin jatkoerässä ajassa 67:03, kun Chris Kreider ohjasi kiekon Bruinsin yläkulmaan.

– Tämä on niin surrealistista. Ei tätä voi selittää. Se pitää tuntea, mutta se oli mahtavaa. Olen vain innoissani, kun pystyin antamaan jätkille tilaisuuden pelata vielä ainakin yhden ottelun, Kreider tunnelmoi Rangersin nettisivuilla.

Katso video Raskin kompuroinnista tästä:

 

Veikkaussivut | Oskari Villanen

Twitter: @OskariVillanen