VIDEO: Max Talbot vedättää Montrealilaisia!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 09/02/2015
Jaa tämä...

NHL-kauden alku lähestyy vääjäämättä, ja kiekko putoaa jäähän lokakuussa nopeammin kuin huomaatkaan. Kauteen valmistautuvat muiden seurojen lisäksi tietenkin myös Boston Bruins ja Montreal Canadiens, kaksi niin sanottua Orginal Six joukkuetta. Nämä joukkueet muodostavat myös yhden NHL:n ja ehkä koko urheiluhistorian kuuluisimman ja kuumimman kilpailuasetelman eli rivalryn.

Joukkueiden välinen taisteluasema juontaa juurensa 1950 – luvulle, jolloin tunteet leimahtivat kuumaksi niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin. Niin sanottu Richard Riot mellakka jossa muun muassa 37 ihmistä loukkaantui ja 100 ihmistä joutui pidätetyksi juontaa juurensa näiden kahden perinteikkään seuran kohtaamiseen. Montreal Canadiens ja Boston Bruins ovat myös kohdanneet toisensa niin NHL:n runkosarjassa kuin NHL:n pudotuspeleissäkin useammin kuin mitkään muut seurat. Lisäksi nämä kaksi joukkuetta ovat kohdanneet toisensa historian saatossa peräti yhdeksän kertaa legendaarisessa Stanley Cup finaalien seitsemännessä ottelussa (Game Sevenissä)!

Yllä olevia seikkoja miettiessä ei tulisi välttämättä ensimmäisenä mieleen lähteä esimerkiksi turistimatkalle Montrealiin ja heittää päällensä Boston Bruinsin T-paitaa. Tästä syystä täytyy nostaa vähintään Pharrell Williamsin stetsonin kokoista kuvitteellista hattua urallaan kertaalleen Stanley Cupin voittaneelle Max Talbotille. Tämä Quebecista kotoisin oleva Kanadanranskalainen rohkelikko nimittäin naamio itsestään TV-toimittajan ja paineli Montrealin kaduille kysymään kaupungin asukkailta, että mitä mieltä he ovat Boston Bruinsista? TV-toimittaja ”Tim” uteli haastateltaviltaan myös miksi he vihaavat niin syvästi Bruinsia ja mitä mieltä he ovat joukkueen kanadalaisesta Max Talbotista. Ja vastaukset olivat huikeita, miestä syytettiin jopa kotimaakuntansa häpäisemisestä! Max Talbotin itsensä mukaan kaikista parhaimpia vastauksia ei voitu edes julkaista, koska ne rikkoivat hyvän maun rajoja… Alla hauska video, jossa totuuden paljastuessa lynkkausmieliala vaihtuu selfie-kuviin.

Ennen NHL-kauden alkua voit tyydyttää jääkiekkokuumetta CHL-otteluilla. Peliyhtiö Nordicbet on CHL:n virallinen yhteistyökumppani. Sivustolta löytyy markkinoiden kattavin valikoima veikkauskohteita sekä vedonlyönnissä että livevedossa. Voit myös seurata suosikkijoukkuettasi livenä mobiililaitteella tai tietokoneella. Jos lyöt vetoa CHL.stä vähintään 10 eurolla, saat 10 euron ilmaisvedon haluamaasi jääkiekko-otteluun.

Lue myös:

Klassikkovideo: Maalivahti Mika Järvinen tekee maalin!
Kolme suomalaista sai tulokassopimuksen – Rantanen kirkkaimpana tähtenä!