Tuukka Rask ykköstähtenä kaatamassa Anaheim Ducksia | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/01/2013
Jaa tämä...

Boston Bruins oli Tuukka Raskin verran Anaheim Ducksia parempi rankkareissa.

Boston Bruins isännöi viime yönä Anaheim Ducksia. Vieraat olivat jo lähellä voittoa, mutta lopulta ratkaisu haettiin rankkareista.

Avausmaalin iski Ducks avauserässä, kun ottelu oli ehtinyt vanhentumaan vain alle kaksi minuuttia. Devante Smith-Pelly pääsi lyömään vierailijat johtoon. Bruinsin tasoitus nähtiin toisessa erässä, kun Carl Soderberg viimeisteli kiekon maalin kotiyleisön iloksi. Muutamaa minuuttia myöhemmin Mathieu Perreault vei kuitenkin jälleen Ducksit maalin karkumatkalle. Ducksit näyttivät jo vievän ottelun, mutta kun ottelua oli jäljellä enää alle kolme minuuttia Bruinsin Zdeno Chara päästi kotiyleisen piinasta ja laittoi kiekon ylivoimalla reppuun.

Jatkoaika ei tuottanut tulosta, joten siirryttiin rangaistuslaukauksiin. Ainoa onnistuja rankkareissa oli Bostonin Jarome Iginla. Bostonin Tuukka Rask torjui rankkareissa kaikki kolme yritystä ja valittiin ansaitusti ottelun ykköstähdeksi.

Anaheim Ducks pelasi ilman loukkaantumisista kärsiviä Saku Koivua ja Teemu Selännettä. Sami Vatanen kirjautti ottelussa peliaikaa yli 20 minuuttia.