Tuukka Raskilta parit huikeat haamutorjunnat - Katso videot! | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 05/02/2014
Jaa tämä...

Tuukka Rask esitti Montreal Canadiensia vastaan pelatussa playoff-ottelussa pari erittäin muikeaa torjuntaa.

Tuukka Raskin edustaman Boston Bruinsin sekä pudotuspelien toisen kierroksen vastustajaksi muodostuneen Montreal Canadiensin välinen ottelusarja pyörähti käyntiin odotetuissa merkeissä. Avausottelu tahkottiin nimittäin läpi erittäin tasaisissa merkeissä.

Kamppailu venyi itseasiassa jopa toiseen jatkoerään ja suomalaisvahti Rask otti kriittisillä hetkillä monta isoa torjuntaa. Ottelun parhaan torjunnan mies esitti, kun tshekkihyökkääjä Tomas Plekanec pääsi virittämään rannelaukauksen parhaalta maalintekosektorilta. Raskin hanska kuitenkin heilahti kiekon tielle erittäin näyttävästi.

Katso Raskin ensimmäinen huikea jatkoaikatorjunta tästä!

Ja tsekkaa mahtava haamukoppi tästä!

Lopulta Canadiens nappasi ottelusarjan ensimmäisen voiton, kun puolustaja P.K. Subban latasi 4-3-ratkaisumaalin ylivoimalla. Rask soimasikin itseään ottelun jälkeen oikein urakalla.

– Kun olet huono, olet huono. Mitä voin sanoa? Nämä ovat pudotuspelit. Torjuin tänään joitain kiekkoja, mutta en tehnyt paraatipelastuksia. Nyt lähden kotiin kokoamaan itseäni, Rask kommentoi csnne.comille.

– Mielestäni me emme ansainneet 0-2-tappioasemaa ja se oli osittain minun syytäni. Me kuitenkin taistelimme takaisin peliin, mikä oli hieno nähdä. Jos saamme saman intensiteetin koko ottelun ajaksi, kirjoitamme aivan eri tarinaa, suomalaisvahti jatkoi.

Katso ottelun huippuhetket kokonaisuudessaan tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut