Vegas maskotti NHL

Twitter roastaa Golden Knightsia maskottivalinnasta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Konsta
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Onko se Hulk? Onko se Pokemonin Sandshrew?

Tuore NHL-laajennusjoukkue Vegas Golden Knighst on valinnut itselleen seuran historian ensimmäisen maskotin – Menikö syteen vai saveen?

Bonukset yht. jopa 100€ + 520€
Veikkaa

NHL-joukkueiden maskottivalinnat ovat saaneet somen kohisemaan ennenkin, mutta nyt on tuoreimman joukkueen aika kokea somen voima.

Vegasilaiset julkaisivat uuden maskottinsa perjantai yönä. Jotkut ovat verranneet maskottia Gila monsteriksi. Annammekin tässä hetken aikaa käydä katsomassa onko yhdennäköisyys kiistaton?’

Maskotin nimeksi on valittu CHANCE eli mahdollisuus. Olisiko CHANGE eli muuttaminen parempi ja samalla maskottia voisi muuttaa?

Tässä muutaman twitter käyttäjän vinkki, jotka ihmettelevät  maskotin oudohkoa ulkonäköä – Niinkuin mekin

Seuraava Vegasin virallinen hashtag #VegasstrongHulk?

Yhdennäköisyyttä Pokemonin Sandshrewn kanssa löytyy.

Eräs käyttäjä on keksinyt, että tarkoittaako Chance räppäri Chance the Rapperia?

”Kuolen ennenkuin lähetätte minut takaisin laboratioon”

Golden Knights kommentoi asiaa NHL.comille:

Because of hockey, he gained confidence and made new friends. Instead of spending his time in seclusion, he will now be seen regularly around Southern Nevada at local hospitals, charitable initiatives, youth hockey events and other community activities.

-Jääkiekon takia hän sai luottamusta ja teki uusia kaverisuhteita. Yksinäisyyden sijaan, hän viettää aikaansa Etelä-Nevadan lähialueiden sairaaloissa, hyväntekeväisyys järjestöissä, nuorten jääkiekkotapahtumissa sekä muissa aktiviteeteissa.

-Like the city of Las Vegas, he is strong. – Kuin kaupunkinsa Vegas, hän on vahva. Tämä onkin hyvä viittaus heidän kampanjaansa.