Kanada jyräsi pikkuleijonat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Suomi ei pystynyt haastamaan isäntämaa Kanadaa.

Pikkuleijonat hävisi ensimmäisen ottelunsa U-20 kisoissa isäntämaa Kanadalle. Suomi ei pystynyt kovista odotuksista huolimatta Kanadan vauhdissa, vaan taipui selvästi maalein 8-1.

 

NORDICBETILLE 100 % BONUS JA 25 € RISKITÖN VETO!

  • 100% ensitalletusbonus 100 €:n saakka + 25 € riskitön veto VAIN Veikkaussivuilta
  • Veikkausivut suosittelee – Suomalaisten suosituin sivusto
  • Uusi entistä parempi live-vedonlyönti

Riskitön 25 € veto NordicBetille VAIN TÄSTÄ linkistä >> 

 

Kanada ei jättänyt ottelussa mitään saumaa Suomelle vaan tuli odotetusti alusta asti hirveällä paineella päälle. Ensimmäisen maalinsa kanada teki jo 2 minuutin kohdalla ja neljän minuutin jälkeen peli oli jo 2-0. Kanadan tehomiehinä kunnostautuivat hattutempun tehnyt Mark Stone ja viisi pistettä saalistanut Jonathan Huberdeau.

Suomen maalilla pelannut Christopher Gibson teki mitä pystyi, mutta ei ollut hänenkään päivänsä tänään. Kakkosmaalivahdiksi merkitty Sami Aittokallio loukkaantui alkulämmittelyssä eikä häntä voitu vaihtaa kentälle, vaikka se olisi ollut tarpeellista joukkueen herättelemiseksi. Suomella oli silti ottelussa maalipaikkansa. Ensimmäisessä erässä Suomi olisi hyvällä viimeistelyllä pystynyt tekemään pari maalia. Toisen erään Suomi sai hyvän alun kun Alexander Ruuttu teki Aleksander Barkovin hyvästä syötöstä 2-1, mikä nosti ainakin näennäisesti Suomen mukaan peliin. Puolitoista minuuttia Suomen maalista Kanada teki 3-1 ja loppupeli olikin sitten täysin Kanadan hallussa.

Suomen ykköskenttä oli ainut, joka sai tasaisesti painetta Kanadan päätyyn, mutta maalipaikoista huolimatta se ei saanut tehtyä maalia. Tässä on vielä se iso ero. Kanada tekee paikoista maalin ja Suomi ei. Suomen puolustuksen pitää myös parantaa roimasti, jos Suomi haluaa turnauksessa pärjätä.

Veikkaussivut

Haluatko lyödä vetoa ILMAN RISKIÄ seuraavaan Suomen otteluun? Tämä tarjous on voimassa vain Veikkaussivujen kautta NordicBetille.
Lyö vetoa riskittömästi TÄSTÄ LINKISTÄ