VIDEO: Suomi on maailman paras jääkiekkomaa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Suomi on jääkiekko maa isolla J – kirjaimella. Me suomalaiset alamme seurata jääkiekko heti kun olemme tarpeeksi vanhoja istumaan sohvalla niin, ettemme tipahda sieltä pää edellä lattiaan. Me seuraamme niin Liigaa, NHL: ää, KHL: ää, Mestistä kuin oman paikkakuntamme Suomi-sarja otteluitakin.  Yksi joukkue on kuitenkin ylitse muiden, ja se on tietenkin Suomen maajoukkue Leijonat.

Koko kansan otteeseensa ottava Leijona-huuma on kovimmillaan tietenkin joka keväisten jääkiekon MM-kisojen aikaan.  Aikuisten arvojen kisojen lisäksi nuorten MM-kisat ovat alkaneet kiinnostaa meitä suomalaisia entistä enemmän ja enemmän. Kuluvana vuonna 2015 tuo mielenkiinto Nuoria Leijonia kohtaan on erityisen korkealla, koska välittömästi joulun jälkeen pelattavat nuorten MM-kisat järjestetään tänä vuonna Suomessa ja Helsingissä.

Liput nuorten kisoihin ovat menneet läpi syksyn todella hyvin kaupaksi, ja finaalipeliin pääsystä lippuluukun kautta taitaa olla turha enää haaveilla. Myös kisojen televisiointioikeudet itselleen takaisin saanut Yle on panostanut tapahtumaan isosti, kuvaamalla muun muassa Nuoria Leijonia seuraavaa dokumenttisarjaa: Nuoret Leijonat – Tehtävä Helsingissä.

Olettekin varmaan joutuneet joskus edellä mainituista syistä johtuen tilanteeseen, että ulkomaalainen tuttavanne kysyy mistä suomalaisten into jäätkiekkoa ja Leijonia kohtaan sitten kumpuaa? Ja miten se kestää vuodesta toiseen sekä sukupolvelta toiselle? On tietenkin helppo todeta rallienglannilla, että ”Finnish hockey is the best”. Mutta usein tarvitaan jotain konkreettista perustelujen tueksi, ja juuri sitä Veikkaussivut.com tarjoaa teille tänään. Tarjoamme teille 5min mittaisen, ehkä muutamia kylmiä väreitä aikaan saavan, videon otsikolla ”Why We Love Finnish Hockey”.  Eli seuraanvan kerran kun joku kysyy, miksi viitisit katsoa lätkää ja olla siitä innoissasi, niin istuta kysyjä ruudun eteen ja lyö tämä video pyörimään!

Seuraavan kerran SM-liigaa pelataan tänään. Tuolloin kierroksen yksi mielenkiintoisimmista kamppailuista pelataan, kun Pelicans matkustaa JYPin vieraaksi. Blues pelaa seuraavan kerran keskiviikkona. Tuolloin Espooseen saapuu Ässät.

Peliyhtiö ComeOn tarjoaa jääkiekkosarjoihin erinomaiset kertoimet ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella.

Lue myös:

Helsingistä Ouluun – Liigan Perhepäivät kiertävät kaikki kiekkokaupungit

Expressen: Blues-tähti siirtymässä Ruotsiin?

 

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa