U20-maajoukkueen MM-kisat alkavat 26.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Suomi lähtee U-20 kisoihin mustana hevosena.

Suomi kohtaa jääkiekon U-20 MM-kisoissa välierissä Ruotsin! Ruotsi on kisojen yksi suurimmista ennakkosuosikeista, joten voittoon tarvitaan hieman onneakin. Suomen maalilla aloittaa melko varmasti Aittokallio, joka on pelannut hienon turnauksen tähän mennessä. Aittokallio oli pettynyt omaan esitykseen Slovakia ottelun jälkeen, koska hänen taakseen meni 5 maalia. Nuori mies ei suostunut ottamaan kiitoksia vastaan omilta leijonilta. Tämä kertoo Aittokallion luonteesta miten paljon hän vaatii itseltään jokaiseen peliin.

Hyökkäys suomelta on toiminut hyvin, joten puolustus on erittäin iso kysymysmerkki, kuten oli miesten arvokisoissakin. Jos puolustus toimii, on Suomella mahdollisuudet aina MM-kultaan asti! Maalivahtipeliin Suomi ei ole koskaan kaatunut, eikä tule kaatumaan nytkään!

 

Jääkiekon U-20 MM-kisat lähtevät käyntiin Kanadassa 26.12. Ensimmäisessä ottelussa Suomi kohtaa heti isäntämaan Kanadan! Kanada lähtee kisoihin selkeänä ennakkosuosikkina siitä huolimatta, että Ryan Nugent-Hopksins, Jeff Skinner sekä Tyler Seguinin eivät pelaa kisoissa.

FINAALISSA KOHTAAVAT RUOTSI – VENÄJÄ


NORDICBETILLE 100 % BONUS JA 25 € RISKITÖN VETO!

  • 100% ensitalletusbonus 100 €:n saakka + 25 € riskitön veto VAIN Veikkaussivuilta
  • Veikkausivut suosittelee – Suomalaisten suosituin sivusto
  • Uusi entistä parempi live-vedonlyönti

Riskitön 25 € veto NordicBetille VAIN TÄSTÄ linkistä >> 

Suomen alkulohkossa ovat Kanadan lisäksi USA, Tshekki sekä Tanska. Lohkovoittaja pääsee suoraan välieriin ja lohkon toinen sekä kolmas pääsee puolivälieriin. Ennakkoon Kanada on erittäin todennäiköinen lohkovoittaja, mutta Suomi taistelee tiukasti puolivälieräpaikasta. Varsinkin Tshekki peli pitää voittaa mikäli Suomi haluaa päästä aina mitallipeleihin saakka.

Suomi on saanut kisoihin erittäin laadukkaan materiaalin kisoihin. Suomen ykköskenttä on erittäin vaarallinen kun Granlundin veljekset pääsevät pelamaan Teemu Pulkkisen kanssa yhteen. Tämä hyökkäyskolmikko on tehnyt SM-liigassa huikeat 76 tehopistettä! Ei suomen kakkoskenttä ole juuri sen heikompi kun Joel Armia, Joonas Donskoi sekä Miikka Salomäki pääsevät juonimaan kuvioita. Suomen kapteenina toimii Mikael Granlund.

Suomi on saanut U-20 MM-kisoista edellisen kerran mitallin vuonna 2006 ja silloin tuli pronssia. Helppoa mitallin saaminen ei kuitenkaan ole, vaikka Suomella on erinomainen joukkue. Venäjä, Ruotsi, USA sekä Kanada kuuluvat ennakkosuosikkeihin. Pitää myös muistaa, että kisat pelataan Kanadassa, joten kaikki amerikkalaiset ovat tottuneet jo pelamaan pienessä kaukalossa! Suomen joukkueesta lähes kaikki ovat SM-liigasta.

Suomen otteluohjelma ja Nordicbetin kertoimet:

5.1 Kanada – Suomi 1,25 (1) 6,20 (X) 7,00 (2) klo: 22.30

Suomen joukkue kisoihin:

Maalivahdit:

1 Richard Ullberg, SaiPa
30 Sami Aittokallio, Ilves 
31 Christopher Gibson, Chicoutimi Sagueneens QMJHL

Puolustajat:

2 Olli Määttä, London Knights OHL 
3 Simo-Pekka Riikola, KalPa 
4 Konsta Mäkinen, Ilves 
5 Rasmus Ristolainen, TPS 
7 Jani Hakanpää, Blues 
8 Miro Hovinen, Jokerit 
12 Ville Pokka, Kärpät

Hyökkääjät:

6 Teemu Pulkkinen, Jokerit 
9 Alexander Ruuttu, Jokerit 
10 Joel Armia, Ässät 
11 Markus Granlund, HIFK 
13 Markus Hännikäinen, Jokerit 
14 Roope Hämäläinen, SaiPa/Jukurit 
15 Miro Aaltonen, Blues 
16 Aleksander Barkov, Tappara 
20 Mikael Granlund, HIFK 
22 Miikka Salomäki, Kärpät 
27 Joonas Donskoi, Kärpät 
28 Mikael Kuronen, Ilves 
29 Otto Paajanen, HPK

Päävalmentaja:

Raimo Helminen