Udinese - AS Roma 27.10.2013 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko AS Roman huikea voittoputki Udinesen vieraana?

Udinese – AS Roma, merkki 2, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 3,10 | 3,30 | 2,35 

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n ottelutarjontaa, Udinese sekä AS Roma iskevät yhteen kierroksen huippuottelussa. Sarjataulukossa Udinese on tällä hetkellä sijalla yksitoista, kun taas vieraaksi saapuva AS Roma on pelaamassa täysin käsittämätöntä alkukautta. Sarjataulukossa ensimmäisenä oleva AS Roma voitti edellisellä kierroksella vaatimattomasti Napolin 2-0 maalein ja kaiken kaikkiaan AS Roma on kahdeksasta ottelustaan voittanut kahdeksan kertaa. Uskokaa tai älkää, mutta AS Romalle ollaan tehty yksi maali. Kahdeksaan otteluun seitsemässä vierasjoukkue on pitänyt maalinsa koskemattomana – huikeaa!

Udineselle maalinteko on alkukaudella tuottanut suuria ongelmia. Udinese on tehnyt oikeastaan tavallaan vain maalin ottelua kohden. Sillä tavalla harvemmin otteluita voitetaan. Udinese tunnetaan seurana, joka panostaa oikeastaan kaudesta toiseen vahvasti vastahyökkäyspelaamiseen. Udinesen heikkous on siinä, kun kotijoukkue joutuu hallitsemaan pelin kenttätapahtumia. Nyt sitä vaaraa tuskin on, sillä Udinese on ehdottomasti kotonaankin tässä ottelussa altavastaajan asemassa. Udinese on ollut kotonaan toistaiseksi vahva, mutta nyt vastustaja on pahinta mahdollista luokkaa.

AS Roma osoitti jälleen viikko sitten Napolia vastaan, että tällä hetkellä AS Roma on yhdessä Juventuksen kanssa Italian liigan suurimmat mestarisuosikit. Henkilökohtaisesti sanottuna en olisi missään tapauksessa uskonut tätä sanovani. AS Roma on tottunut olemaan niin äärimmäisen epätasainen joukkue melkeinpä kaudesta toiseen, mutta tällä kaudella epätasaiset peliesitykset ovat jääneet kokonaan pois. AS Roma on löytänyt maajuutta maalintekorintamalle ja se lupaa vain hyvää jatkoa ajatellen. A.Florenzi johtaa tällä hetkellä vierasjoukkueen maalintekijätilastoa ennen toisena olevaa Gervinhoa. AS Roma on jossain määrin jopa pienellä karkumatkalla, sillä toisena oleva Napoli on jo viiden pisteen päässä. Tällä hetkellä AS Roma on enemmän kuin tervetullut vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas