UFC: Karavaani tällä kertaa Las Vegasissa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • Kuva: AFP
  • 09/05/2015
Jaa tämä...

UFC-herkkua tarjolla

UFC eli Ultimate Fighting Championship lähenee jo lukemaa 200 ja vauhti sen kuin paranee. Viikonloppuna on jälleen todellista herkkua tarjolla kaikille vapaaottelufaneille kun 11 paria ja 22 ottelija pistää kahdeksankulmaisessa kehässä parastaan.

Vedonlyöntikertoimista päätellen luvassa on jälleen tasaisia taistoja ja muutama ennakkoon ja paperilla selkeämpi ottelu. Kyseessä on kuitenkin intensiivinen taistelulaji, jossa oikeaan kohtaan osunut lyönti tai potku voi muuttaa ottelun kulun täysin, joten yhdessäkään ottelussa kiveen hakattuja, ns. varmoja voittajia ei tapahtumassa ole. Ennakkosuosikkeja kyllä.

UFC 191 pääottelu

UFC –illan pääotteluna tullaan näkemään Demetrious ”Magic Mouse” Johnsonin taisto John ”The Magician” Dodson. Ottelijoiden lempinimistä päätellen ottelu tulee olemaan jopa taianomainen, mutta kärpässarjan ottelu tuskin nousee ihan niiden legendaarisimpien taistojen joukkoon.

Molemmilla on takanaan jo mukavasti otteluita, Johnson on otellut 24 kertaa joista 21 on päättynyt miehen voittoon. Dodsonilla matseja alla on täsmälleen sama määrä, mutta voittoja on 18.

Kaksikko on annettujen statsien mukaan myös täsmälleen saman pituinen ja painoinen, joten sieltä kautta ei apua vertailuun tule. Myös aikaisimpien otteluiden iskutahdit ovat harvinaisen samanlaiset, varsinainen ero tulee kuitenkin osumatarkkuudessa, joka ”Mighty Mousella” on yli 50% ”The Magician” jäädessä hieman reiluun 35 prosenttiin.

Tämän ottelun ennakkosuosikki on siis Demetrious Johnson ja kertoimet Betssonilla tähän otteluun ovat 1.23 – 4.15. Näiden perusteella ottelun pitäisi olla selvä peli.

UFC 191 muut ottelut

Pääottelun lisäksi nähdään 10 muuta matsia ja näistä mielenkiintoisin lienee Main Cardin venäläisen Andrei ”Pit Bull” Arlovskin ja Frank Mirin taisto. Myös Anthony ”Rumble” Johnsonin ja Jimi ”Poster Boy” Manuwan matsia on hehkutettu etukäteen. Moni odottaa loppuillan ottelua Blachowicz – Anderson, jossa Puolan poika saa jenkkivastustajan vastaansa. Monia kiinnostaa myös kahden kivikovan naisen välinen taisto jossa USA kohtaa Australian. Paige VanZant vs Alex Chambers on mitä todennäköisemmin VanZantin heiniä, sillä kertoimet hänelle ovat 1.08 – 7.80 Betssonilla.

Aiemmin illalla nähdään myös toinen naisten välinen taistelu, jossa Jessica ”Bate Estada” Andrade kohtaa ”Raquel ”Rocky” Penningtonin. Tsekkaa kaikkien otteluiden parhaat kertoimet suosikki vedonlyöntiyhtiöltäsi.

Pääset hyppäämään suoraan kehään Unibetin kautta tästä linkistä!

Ronda Rousey ottelee UFC 193:ssa

Tämän hetken kuumin naisottelija, Ronda Rousey nousee kehään jälleen parin kuukauden kuluttua. Australian Melbournessa oteltava UFC 193 on kiinnittänyt ottelulistoille jo varsin mielenkiintoisen ottelun jossa tulevat kohtaamaan hallitseva mestari Ronda ”Rowdy” Rousey ja Holly ”The Preacher’s Daughter” Holm.

Samaiseen tapahtumaan on sovittu jo myös muutamat muut erittäin mielenkiintoiset taistot: Mark ”Super Samoan” Hunt kohtaa Antonio ”Bigfoot” Silvan ja Michael ”The Count” Bisping kohtaa Robert Whittakerin.

Sitä ennen lokakuun alussa oteltavassa UFC 192 –tapahtumassa nähdään todellinen kärkiottelu kevyessä raskaassa sarjassa jossa mestari Daniel ”DC” Cormier saa vastaansa ranking-kakkosen, ruotsalaisen Alexander ”The Mauler” Gustafssonin.