UFC 193 -pääottelu Ronda Rousey – Holly Holm

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Australian Melbournessa järjestettävä UFC 193 on tapahtuma jota on odotettu jo todella pitkään. Yksi koko UFC:n kuumimmista naisnimistä ja nimistä ylipäänsä on ollut viime aikoina otsikossa ties mistä asiasta, mutta nyt on aika näyttää mitä siellä kehässä oikein tapahtuu. Edellisen matsin jälkeen alkanutta mediarumbaa on sivuosittanut mm. ties monennenko kerran lopettanut nyrkkeilijätähti Floyd Mayweather Jr.

Itse ottelussa 28 –vuotias Ronda Rousey kohtaa 34 –vuotiaan Holly Holmin. Vaikka ikäfaktori on Holmilla isompi, on Rousey ehtinyt otella kolme ottelua enemmän näissä kehissä. Molempien tilastot ovat vakuuttavat, Rouseyllä 12-0-0 ja Holmilla 9-0-0. Jommallekummalle tulee siis tässä ottelussa tahra kilpeen. Kertoimien mukaan Ronda Rousey ottelun tulee viemään joka tapauksessa. Esimerkiksi Unibet antaa tähän otteluun kertoimet 1.05 – 10.00 Rouseylle. Kympin kerroin on iso, mutta ainahan voi vahinkoja sattua.

Ronda ”Rowdy” Rousey on sarjan hallitseva mestari ja Holly ”The Preatcher’s Daughter” on sijoitettu sarjan seitsemänneksi. Pituutta ja painoa molemmilla on suurinpiirtein saman verran, hieman lähteestä riippuen.

Omien sanojensa mukaan Rousey kohtaa nyt tässä ottelussa ottelijan joka on tähänastisista haasteista hankalin. Rousey on itse haastatteluissa kertonut myös syyn tähän. Holm on tyrmännyt kolme edellistä ottelijaa minuutissa ja neljässä sekunnissa. Siis kaikki yhteensä tuossa ajassa. Tarkkana tulee Rouseyn joka tapauksessa olla Holmin kanssa, se on selvä. Holm on entinen ammattinyrkkeilijä, joten rystysten takaa löytyy rutiinia ja iskuterävyyttä.

Pystyt seuraamaan matsia suoraan Unibet TV:stä!

Vedonlyönti ottelusta

Koska Rouseyn ottelun voittokerroin on mm. Unibetillä vain 1.05, siihen ei kannata pelimerkkejä uhrata. Parempia kertoimia on sen sijaan tarjolla ottelun muissa vedoissa, joissa voi veikata mm. missä erässä ottelu päättyy ja millä tapaa.

Viisieräinen matsi antaa paljon vaihtoehtoja ja voittoerävedossa isoin kerroin on tällä hetkellä Holmin viidennen erän voitosta, kerroin on peräti 67.00. Pienin kerroin on kuitenkin Rouseyn ensimmäisen erän voitosta, 1.29. Ottelun oletetaan olevan siis ohi jo ensimmäisessä erässä. Jos et tähän usko, on sinulle tarjolla melkoisia herkkukertoimia.

Jos matsi sattuisi venymään koko viiden erän mittaiseksi ja tuomaristo julistaisi Rouseyn voittajaksi, massit palautuisi pelitilille kivan kertoimen kera, 17.00. Tsekkaa koko vetovalikoima ja laita vetoja vetämään.

Betsaa Rousey-Holm-kamppailua Unibetilla täältä!

Joanna Jedrzejczyk – Valerie Letourneau

Illan pääottelua ennen otellaan toinen mestaruustaisto, jossa ”strawweight” sarjan hallitseva mestari Joanna Jedrzejcyk kohtaa haastaja Valerie Letourneaun. Ottelun lähtökohdat ovat kovin samanlaiset kuin Rousey – Holm –ottelussa, sillä kanadalainen haastaja, Letourneau on sijoitettu kahdeksanneksi ja ottelun vedonlyöntikertoimet ovat lähes identtiset.

Hallitseva mestari Jedrzejczyk on siis ottelun ehdoton voittajasuosikki ja kymmenen tappiottoman ottelun sarja saanee yhden lisäsulan hattuun. Puolalainen on tehnyt tasaista työtä tähän saakka ja ennakkotunnelmat lupaavat tästäkin ottelusta voittoa. Kanadalaisella on tilillään kahdeksan voittoa ja kolme tappiota, joten tilastojenkin mukaan tämä on hallitsevan mestarin heiniä. Tsekkaa ottelun parhaat kertoimet Unibetiltä.

Betsaa Jedrejcyk-Letourneau-kamppailua Unibetilla täältä!

Kova kattaus kamppailuja

Harvoin on kaksi naisten ottelua UFC –otteluillan kaksi viimeistä ottelua. Ennen naisia otellaan Main Cardissa kolme kovaa taistoa kun uusiseelantilainen Mark ”Super Samoan” Hunt kohtaa lähes kotikentällään brasilialaisen Antonio ”Bigfoot” Silvan. Jamaikalaisen Uriah ”Prime Time” Hall’n ottelu uusiseelantilaista Robert Whittakeria vastaan kiinnostaa varmasti yleisöä myös, samoin kuin illan Main Card ottelut aloittava ottelu Stefan ”Skyscraper” Struven ja Jared ”The Big Show” Rosholt.

Nordicbet mainos
Jääkiekon juhlaa!
5 EURON KÄTEISBONUS KIEKKOFANEILLE!
Pelaa