UFC: Fight Night-karavaani matkaa Chicagoon!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • Kuva: AFP
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Kovia matseja luvassa

UFC eli Ultimate Fighting Championship näyttää viikonloppuna taas parhaita puoliaan kun UFC Fight Night otellaan Chicagossa. Myöhään lauantai-iltana ja sunnuntaiyönä Suomen aikaa oteltavat UFC-taistot on noteerattu hyvin myös vedonlyöntiyhtiöiden listoilla ja kahdentoista ottelun voittajasta tulee varmasti tiukkoja vääntöjä.

Unibet tarjoa peruskertoimia kaikista muista kuin itse pääottelusta, joka tässä UFC Fight Nightissa on TJ DillashawRenan Barão. Tuosta ottelusta vedonlyöntikohteita on jo useampia ja pelaaja pääsee lyömään vetoa vaikkapa siitä missä erässä ottelun voittaja voiton nappaa ja millä tavalla voitto lopulta tulee.

Tuleva UFC taisto tarjoaa kaksi naisten välistä ottelua ja kymmenen miesten välistä ottelua. Valitettavasti suomalaisia ei tällä kertaa ole kehissä, mutta eiköhän sekin päivä tule pian kun suomalainen nousee kehiin. Valitettavasti Teemu Packalenin ensimmäinen ottelu päätyi tappioon, mutta parempaa sieltäkin saralta on varmasti tulossa. Suomen ykköstykki Makwar Amirkhani treenailee tällä hetkellä kovaa Ruotsissa ja on valmis hyppäämään kehään kun kutsu tulee.

UFC Fight Night

Chicagon illassa nähdään siis 12 tiukkaa taistoa ja ensimmäisessä ottelussa kohtaavat Zak Cummings ja Dominique Steele. Kertoimien mukaan Cummings on selvä suosikki (Unibet 1.36 – 3.00, NordicBet samoilla linjoilla 1.39 – 3.00). Ottelun alkamisajaksi on merkitty 23:15.

Kakkostaistona on Jessamyn DukeElizabeth Phillips ja naisenergiaa pursuavan taiston ennakkosuosikki on Phillips. (Kertoimet Unibet 2.40 – 1.53, NordicBet 2.35 – 1.60).

Kolmantena parina kehään astelevat Ramsay Nijem ja Andrew Holbrook ja etukäteen ajatellen tämä on illan yksi tasaisimmista otteluista. (Unibet 1.75 – 2.00 ja NordicBet 1.80 – 2.01)

Neljäntenä kamppailuna nähdään mielenkiintoinen kamppailu Daron Cruickshankin ja James Krausen välillä. Ensiksi mainittu on ottelun suosikki, mutta mitä tahansa voi tapahtua kun on kamppailulajista kyse. Voittoa voi veikata Unibetillä 1.67 – 2.10 ja Nordicbetillä 1.62 – 2.30

Viides taisto tuo kehään Eddie Winelandin ja Bryan Carawayn ja Winelandin oletetaan vievän tämän taiston. Kertoimet 1.62 – 2.20 Winelandille Unibetillä kertovat omaa kieltään. Nordicbetillä ottelun kertoimet ovat 1.68 – 2.19, joten pientä eroa on vedonlyöntiyhtiöiden välillä.

Tasaista taistoa kaavaillaan myös Kenny Robertsonin ja Ben Saundersin ottelusta ja ottelu voi kääntyä kummalle tahansa. NordicBet lupaa otteluun kertoimet 1.95 – 1.85 joten varsinaisesta kolikonheitosta on kyse. Unibet heittää samaan otteluun vielä tasaisemmat kertoimet, 1.87 – 1.87.

Jim Millerin ja Danny Castillon ottelu on illan seitsemäs ja tästä odotetaan Millerin voittoa. NordicBetin voittokerroin Millerille 1.80, Castillolle 2.01. Unibetin kertoimet puolestaan ovat 1.67 – 2.10, joten jos Millerin voittoa pelaat, mars NordicBetille.

Gian Villante ja Tom Lawlor kohtaavat seuraavassa ottelussa ja ottelun uskotaan olevan Villanten heiniä. Lawlorin voittokerroin on melkoisen korkea, 2.65 ja Villanten 1.44 Unibetillä. Nordicbet antaa tähän UFC-otteluun kertoimet 14.8 – 2.65.

Odotetuimmat Main Card ottelut

Joe Lauzon vs. Takanori Gomi aloittaa ja tässä ei ole kuin yksi suosikki vedonlyöntikertoimien mukaan. 1.33 – 3.35 Nordicbetillä ei lupaa Gomille hyvää, ei myöskään Unibetin 1.25 – 3.70

Seuraava on vuorossa Edson BarbozaPaul Felder, joka on ennakkoon ajatellen melkoisen tasainen. NordicBet antaa otteluun kertoimet 1.75 – 2.00, joten käytännössä ottelu voi kallistua kummalle tahansa.

Sen sijaan Miesha Taten ja Jessica Eyen väienselvittely pitäisi olla Taten vietävissä ja samaa mieltä ovat kertoimet. Unibetillä 1.44 – 2.65 ja NordicBetillä 1.53 – 2.50 lupailevat Taten tuuletuksi.

Pääottelussa nähdään TJ Dillashaw – Renan Barão. Tässä voittajasuosikkina on Dillashaw, mutta kertoimien mukaan Barãon voittokaan ei ole mahdottomuus. 1.45 – 2.75 NordicBetillä ja 1.44 – 2.65 ovat harvinaisen yksimielisiä, mutta tästä ottelusta voi lyödä vetoa useammalla eri tavalla.

Muista että kaikista näistä otteluista on tarjolla livevedonlyöntiä, joten jos väijyt matseja muutenkin niin pistä livevetoja myös kehiin jännityksen lisäämiseksi. Lisää UFC mannaa on tarjolla jo elokuun 1. päivä jolloin tarjolla on UFC 190.

JVG Game Nights

Jos ei vielä tähän mennessä ole JVG Game Nightsissa käynyt VIP-lippujen kanssa flaksi, niin vielä siihen on erinomaiset mahdollisuudet. JVG:n houstaamiin VIP-karkeloihin voit voittaa lipun arvonnoissa ja arpalippuja saat jo sillä että betsaat viiden euron betsin Unibetillä. Tsekkaa lisätiedot Unibetiltä.

Lue lisää UFC erikoisraportista

jvg nights