UFC – raskaansarjan huippumatsi tulossa joulukuussa 2015 – Junior Dos Santos – Alistair Overeem

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • Kuva: AFP
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

UFC – raskaansarjan huippumatsi tulossa joulukuussa 2015!

Tänä vuonna UFC-fanin joulu on viisi päivää aiemmin kuin useana muuna vuonna. Tämä sen takia, että 19.12.2015 otellaan huima raskaansarjan UFC-taisto: Junior Dos Santos – Alistair Overeem. Tästä taistosta , tai oikeastaan uudesta päivämäärästä puhuttiin ensimmäistä kertaa jo kolme vuotta sitten ja nyt meillä on siis viimeinkin tälle taistolle uusi päivämäärä. Ottelijoiden piti ottaa yhteen jo vuonna 2012 otellussa UFC 146:ssa, mutta tuolloin matsi kaatui Overeemin näytteeseen jossa oli tietojen mukaan liikaa testosteronia. Nätimpi sana dopingille.

UFC Fight Night Orlando

Junior Dos Santos on edelleen UFC –raskaansarjan ranking kakkonen ja haastajana kehiin astuva Alistair Overeem on tämän hetken UFC-rankingin sijalla 9. Tulevasta ottelusta vedonlyönti tulee varmasti olemaan isoa, onhan kyseessä yksi koko UFC-skenen isoimmista otteluista vuoden 2015 puolella. Dos Santos – Overeem UFC-vapaaottelu tullaan kamppailemaan FOX UFC Fight Night –tapahtumassa Orlandossa Floridassa.

Dos Santos on ollut sivussa koko alkuvuoden 2015 loukkaantumisen takia ja viimeisin taisto hänellä on vyöllään viime vuoden joulukuulta jolloin vastassa oli Stipe Miocic. Tuolloin Dos Santos selvisi ottelusta tuomarien päätöksellä voittajana, mutta tiukkoja treenimatseja Dos Santoksen tulee saada alle jos haluaa Overeemin oktagonissa päihittää.

Overeem on puolestaan otellut viimeksi maaliskuussa ja tuolloin kaatui Roy Nelson. Neljästä viimeisestä matsista taistelija on voittanut kolme ja ottelutuntuma on varmasti jonkin verran parempi kuin Dos Santoksella.

Ottelu on jo käynnissä somessa

Ensiaskeleet on jo otettu ottelussa Instagramin ja Twitterin puolella, jossa @alistairovereem ja @junior_cigano ovat heittäneet jo märkiä pyyhkeitä toistensa kasvoille jo puolin ja toisin. Instagramissa Dos Santos kertoi että ei valitse omia vastustajiaan, mutta nauttii Overeemin kohtaamisesta. Samassa viestissä hän tosin heitteli puukkoa vastustajansa suuntaan ja totesi että toivottavasti ottelu ei tällä kertaa peruunnu dopingin takia…

Viimeisimmät tweetit koskivat ottelusopimuksen allekirjoitusta ja painostavana osapuolena oli Overeem. Nähtäväksi jää, vaihtuvatko osat kehässä joulukuun 19. päivä.

Joulukuun otteluun on vielä pitkä aika ja sitä ennen otellaan monta UFC-tapahtumaa. Näistä on eri vedonlyöntifirmoilla paljon kohteita vedonlyöntilistoilla. Eikä mene kauaa kun tämäkin ottelu on samoilla listoilla.

Katso myös: UFC  pääsivu

UFC-sirkus seuraavaksi Kanadassa! | UFC
Ronda Rousey haluaa valkokankaalle
Loppuiko näiden tähtien NHL-ura liian aikaisin?
SM-liigan nousijalla karmea harjoituskausi: pelkkiä tappioita karmealla maalierolla!