UFC:n imu jatkuu – Packalenille UFC-sopimus!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kuva: AFP
  • 07/09/2015
Jaa tämä...

Tiistaina Suomeen saatiin iloisia uutisia kun Teemu Packalenin UFC-sopimus julkistettiin. Packalenin sopimus tuli monelle varmasti pienenä tai vähän isompana yllätyksenä ja näin hän totesi myös itse Fightsportsin haastattelussa.

Sopimuksen tulo puskista oli siis Teemullekin yllätys, mutta UFC on jo pidempään ollut Packalenin tavoite. Nyt solmittu sopimus on neljän ottelun mittainen ja mitä todennäköisemmin jatkoa on tulossa jos ottelut sujuvat mainiosti. Suomeen on saatu siis uusi UFC-taistelija Makwar Amirkhanin rinnalle, upeaa!

Ensimmäinen ottelu pian

Packalen mielii kehään mitä pikimiten ja viimeisimpien tietojen mukaan Packalen nousee kehään UFC Fight Night Glasgow –tapahtumassa jo 18.7.! Kevytsarjan ottelussa Teemu Packalen kohtaa Mickael Leboutin, jonka alkuperäinen vastustaja Jake Matthews joutui luopumaan omasta osallistumisestaan. Fight Night tapahtuman ykkösotteluna on Michael Bisping vs. Thales Leites ja koko tapahtuma on nähtävissä suorana UFC Fight Pass –palvelun kautta.

Packalenin ura jatkuu ruotsalaisen Mano Managementin riveissä, kyseessä on sama talli jossa Makwar Amirkhani taistelee. Ehkäpä Packalen ei kuitenkaan ole tallin viimeinen suomalaisvärväys, sillä lupaavaa taistelijaa on kehittymässä koko ajan. Näistä voisi mainita vaikkapa Sisu Gymin Tuukka Repo ja Juho Laitinen –kaksikon, joka on jo edennyt amatöörien MM-kisojen semifinaaleihin. Myös Finnfighters Gymin Minna Grusander on edennyt omassa ottelukaaviossaan Las Vegasin semifinaaleihin.

UFC Suomeen?

UFC huuma on jo nostanut melkoisen UFC –kuumeen Suomessa ja haaveissa olisi saada oma UFC tapahtuma kotimaan kamaralle. Aktiivisesti asiaa ajaa tämän hetken suvereeni suomalaisnimi Makwan Amirkhani, joka haluaa varmasti näyttää vastustajille kaapin paikan kotiyleisön edessä.

Viikonloppuna UFC:tä tarjolla

UFC 189 otellaan nyt viikonloppuna ja faneille on paljon upeita otteluita tarjolla. Ja tietenkin näihin otteluihin on paljon mahtavia kertoimia saatavilla. Vielä ehdit vaikkapa hyödyntämään Unibetin ”Kerro Kaverille” –kampanjan, jonka avulla voit saada ilmaista pelirahaa itsellesi värväämällä kavereita Unibetille pelaamaan.

Lue myös:
Italian maajoukkueluotsi syytettyjen penkille!
Argentiinassa kohistaan: Messi jättämässä maajoukkueen?

Lue lisää UFC – kilpailuista