Ukraina - Ranska | Jalkapallon EM-kisat Pitkävetovihje 15.6.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 14/06/2012
Jaa tämä...

Tiputtaako Ukraina Ranskan jatkohaaveet?

Ukraina – Ranska, Vihje: Ukraina, Kerroin 4,10 Betfair

Ukraina – Ranska, Vihje: Ukraina+1, Kerroin 1,80 Expekt

Lyö 50 €:n veto ILMAN RISKIÄ!

> Lue lisää

Saat nyt VAIN VEIKKAUSSIVUILTA 50 €:n riskittömän vedon Nordicbetille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Nordicbet palauttaa rahasi takaisin! Katso myös muut EM-kisojen tarjoukset Veikkaussivuilta.

 

Ukraina aloitti EM-kisat erinomaisesti kaatamalla Ruotsin 2-1. D-lohko oli ennakkoon tasaisin lohko ja sitä se on edelleen! Kaikilla joukkueilla on vielä hyvät mahdollisuudet jatkoon! Ukraina varmistaisi jatkoonpääsyn voitolla tästä ottelusta.

Ukraina näytti Ruotsia vastaan, että heitä vastaan joutuu pelamaan tosissaan! Joukkueella ei ole erityisemmin huipputähteä, mutta siinä se salaisuus piileekin. Ukraina on joukkue, jotka tekevät todella nöyrästi töitä joukkueensa eteen ja vielä kotiyleisön edessä! Yleisö hoitaa painetilan tuomarille – ei pelaajille, joten Ukraina on joka pelissä todella vaarallinen! Ukrainalla ei ole huipputähteä, mutta hyviä pelaajia löytyy monta. Lähes kaikki pelaajat pelaavat kotimaisessa sarjassa, joten pelaajat tietävät toisensa erinomaisesti.

 

Ranska sen sijaan pelasi ensimmäisen ottelun Englantia vastaan 1-1. Kisojen ehkäpä tylsin ottelu tuntui kestävät neljä tuntia kun Englanti puolusti ja Ranska ei edes yrittänyt voittaa ottelua. Ranska tulee erittäin todennäköisesti ottamaan pallonhallinan itselleen tässä ottelussa, mutta tässä he eivät ole parhaimillaan!

Viime ottelussa keskikentän keskellä oli Malouda, Diarra sekä Cabaye. Näistä pelaajista ainoastaan Cabaye oli pirteä ylöspäin ja muuten kaiken työn joutuivat tekemään hyökkääjät. Benzema joutui hakea palloa toppareiden yläpuolelta, koska muut eivät pystyneet antamaan Benzemalle maalintekopaikkoja. Jos Ranskan keskikenttä ei parane seuraavaan otteluun, tulee maalinteosta äärimmäisen vaikeaa.

Ranskalla on äärimmäisen hyvä hyökkäys, mutta siitä ei ole hyötyä jos heille ei saa maalintekopaikkoja. Ranskalle tämä ottelu on todella tärkeä (lähes pakkovoitto), joten tämä saattaa aukaista Ukrainalle hyvät vastahyökkäykset. Alle 1,5 maalin kohteeseen saa tällä hetkellä kertoimeksi 2,75. 2,85 ja siitä ylöspäin kerrointa jos saa tuohon kohteeseen niin rahoja kiinni vain, mutta 2,75 ei minusta aivan riitä vielä.

Veikkaussivut | Neukka