Ukraina-Ranska | Jalkapallon EM-kisat Pitkävetovihje 15.6.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Ukraina kohtaa Ranskan.

Ukraina-Ranska: Vihje: Ranska, kerroin 2,12 Betfair
Ukraina-Ranska: Vihje Yli 2,5 maalia, kerroin 2,50 William Hill

Lyö 50 €:n veto ILMAN RISKIÄ!

> Lue lisää

Saat nyt VAIN VEIKKAUSSIVUILTA 50 €:n riskittömän vedon Nordicbetille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Nordicbet palauttaa rahasi takaisin! Katso myös muut EM-kisojen tarjoukset Veikkaussivuilta.

 

Ranska kohtasi avauspelissään Englannin 1-1 tasurilla. Joukkue ei todellakaan esittänyt parastaan ja tässäkin ottelussa oli pientä varmistelun makua. Ukraina puolestaan kukisti tärkeässä pelissä Ruotsin 2-1, osaksi kotiyleisön tuellakin. Lähtöasetelma, jossa Ukraina johtaa lohkoa vääristää kerroinasettelua ja pidän Ranskaa selvempänä ennakkosuosikkina kuin yli kahden kerroin antaa olettaa. Ranska on kisojen ”musta hevonen”, joka haluaa varmasti unohtaa viime vuosien vaikeudet arvokisoissa. Sen täytyy voittaa, sillä Englanti kohtaa toisessa ottelussa Ruotsin. Benzeman, Riberyn, Nasrin, Cabayen, Maloudan ja Arfan kaltaisia juonikkaita nimimiehiä ei löydy ainoastaan kotiyleisön tukeen ja Schevchenkon tehokkuuteen nojaavalta Ukrainalta, joka hävinnee tämän ottelun heikomman materiaalinsa perusteella.

Molempien joukkueiden vahvuus löytynee hyökkäyspäästä, joten yli 2,5 maalia ei myöskään ole mahdottomuus. Yli kahden kerroin joukkueelle, joka voi yltää kisojen mitalikolmikkoon tuntuu hyvältä pelivaihtoehdolta!

Veikkaussivut | fc1893


_______________________________________________________________________________


Ukraina – Ranska, Vihje: Ukraina, Kerroin 4,10 Betfair

Ukraina – Ranska, Vihje: Ukraina+1, Kerroin 1,80 Expekt

 

Ukraina aloitti EM-kisat erinomaisesti kaatamalla Ruotsin 2-1. D-lohko oli ennakkoon tasaisin lohko ja sitä se on edelleen! Kaikilla joukkueilla on vielä hyvät mahdollisuudet jatkoon! Ukraina varmistaisi jatkoonpääsyn voitolla tästä ottelusta.

Ukraina näytti Ruotsia vastaan, että heitä vastaan joutuu pelamaan tosissaan! Joukkueella ei ole erityisemmin huipputähteä, mutta siinä se salaisuus piileekin. Ukraina on joukkue, jotka tekevät todella nöyrästi töitä joukkueensa eteen ja vielä kotiyleisön edessä! Yleisö hoitaa painetilan tuomarille – ei pelaajille, joten Ukraina on joka pelissä todella vaarallinen! Ukrainalla ei ole huipputähteä, mutta hyviä pelaajia löytyy monta. Lähes kaikki pelaajat pelaavat kotimaisessa sarjassa, joten pelaajat tietävät toisensa erinomaisesti.

Ranska sen sijaan pelasi ensimmäisen ottelun Englantia vastaan 1-1. Kisojen ehkäpä tylsin ottelu tuntui kestävät neljä tuntia kun Englanti puolusti ja Ranska ei edes yrittänyt voittaa ottelua. Ranska tulee erittäin todennäköisesti ottamaan pallonhallinan itselleen tässä ottelussa, mutta tässä he eivät ole parhaimillaan!

Viime ottelussa keskikentän keskellä oli Malouda, Diarra sekä Cabaye. Näistä pelaajista ainoastaan Cabaye oli pirteä ylöspäin ja muuten kaiken työn joutuivat tekemään hyökkääjät. Benzema joutui hakea palloa toppareiden yläpuolelta, koska muut eivät pystyneet antamaan Benzemalle maalintekopaikkoja. Jos Ranskan keskikenttä ei parane seuraavaan otteluun, tulee maalinteosta äärimmäisen vaikeaa.

Ranskalla on äärimmäisen hyvä hyökkäys, mutta siitä ei ole hyötyä jos heille ei saa maalintekopaikkoja. Ranskalle tämä ottelu on todella tärkeä (lähes pakkovoitto), joten tämä saattaa aukaista Ukrainalle hyvät vastahyökkäykset. Alle 1,5 maalin kohteeseen saa tällä hetkellä kertoimeksi 2,75. 2,85 ja siitä ylöspäin kerrointa jos saa tuohon kohteeseen niin rahoja kiinni vain, mutta 2,75 ei minusta aivan riitä vielä.

Veikkaussivut | Neukka


_______________________________________________________________________________


Ukraina – Ranska Vihje: Yli 2.5 maalia 2.50 William Hill

Ukraina – Ranska Vihje: Tasapeli 3.40 Nordicbet

 

Ukraina voitti avauskierroksella Ruotsin lukemin 2-1 Ranskan nyhvätessä tasapelin kisojen tylsimmässä ottelussa Englantia vastaan.

Tuloksista huolimatta Ranska pelasi parempaa jalkapalloa avausottelussaan, se hallitsi ottelua Englantia vastaan ja loi vaarallisemmat tekopaikat.

Ukraina nousi tappioasemasta voittoon kisoissa kuin uudestisyntyneen Shevtsenkon johdolla. Avausottelussa kuitenkin näkyi Ukrainan puolustuksen heikkous, Ruotsi loi useita loistavia maalipaikkoja ja vain huono viimeistely oli voiton tiellä.

Ranska tulee ottamaan ottelu hallintaansa ja luomaan jälleen maalipaikkoja. Ukrainan onni oli avausottelussa Ruotsin puolustuksen totaalinen nukahtaminen molemmissa maalessa. Ranska varmasti pyrkii välttämään samanlaisia virheitä, mutta myöskään sen puolustus ei mielestäni vaikuta läpäisemättömältä.

Ranska tulee hakemaan ottelussa aktiivisesti voittoa, Ukraina varmasti olisi tyytyväinen tasapeliinkin.
Uskon, että tulemme näkemään runsaasti vaarallisia tilanteita molemmissa päissä, eikä kisojen ensimmäinen 0-0 tulos vaikuta todennäköiseltä tässäkään ottelussa. Ukrainan vahvin osa-alue on sen hyökkäys ja on mahdollista, että myös se onnistuu maalinteossa. Ennakolta Ranska on todennäköisesti hieman lähempänä voittoa, mutta Ukraina osoitti pystyvänsä mihin tahansa kotiyleisön edessä.

Veikkaussivut | Paspe