VIDEO: Unai Emery PSG:n uudeksi päävalmentajaksi

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 18/03/2018
Jaa tämä...

Espanjalaiskäskijä siirtyy ranskalaisjätin päävalmentajaksi.

Jalkapallon Ranskan liigan PSG on vaihtanut päävalmentajaa. Espanjalainen Unai Emery on kiinnitetty Ranskan jalkapallomestarin peräsimeen. Hän seuraa tehtävässä Laurent Blancia, joka toimi vielä päättyneellä kaudella pariisilaisseuran penkin takana.

Blanc ei saanut jatkaa PSG:n päävalmentajana, vaikka pariisilaisseura juhli Ranskan liigan mestaruutta ja Ranskan cupin voittoa. Kuitenkin Mestarien liigassa PSG:n urakka päättyi suureen pettymykseen.

Emery puolestaan viihtynee Pariisissa vähintään pari kautta, jos peliesitykset eivät ole huonoja. Osapuolet ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen, johon sisältyy optio kolmannesta vuodesta.

– Seurasta on tullut viime kausina Euroopan yksi suurimmista. Olen iloinen ja otettu, kun voin toteuttaa seuran suuria tavoitteita, Emery kertoi PSG:n kotisivuilla.

Myös seuran puheenjohtaja Nasser Al-Khelaifi kehui vuolaasti uutta päävalmentajaa.

– Olen hyvin iloinen saadessani ilmoittaa Unain nimittämisestä uudeksi päävalmentajaksi.

Emery on tullut tunnetuksi hyvin intohimoisena valmentajana. Espanjalaiskäskijä on valmentanut viimeksi La Ligan ylemmän keskikastin Sevillaa. Andalucialaiset juhli keväällä jalkapallon Eurooppa Liigan mestaruutta.

 

Peliyhtiö Betsson tarjoaa EM-kisoihin kymmenen euron arvoisen riskittömän vedon. Lisäksi sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Yle Urheilu

Lue myös:
VIDEO: Lionel Messi jättää Argentiinan maajoukkueen
VIDEO: Dani Alves siirtyy Juventukseen

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa